Mona Grudt og Bjørgvin Thorsteinsson:

- Har ingen konkrete planer om å gifte oss

Men Mona Grudt hjelper gjerne andre med å feire kjærligheten.

FLOTT PAR:
Mona Grudt har selv funnet kjærligheten med islandske Bjørgvin Thorsteinsson. Paret har vært sammen i tre år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FLOTT PAR: Mona Grudt har selv funnet kjærligheten med islandske Bjørgvin Thorsteinsson. Paret har vært sammen i tre år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I mange år har den norske toppmodellen Mona Grudt (46) jobbet med bryllup. Hun er tidligere redaktør for magasinet Ditt Bryllup, og har skrevet bok om bryllupsplanlegging.

Nå har hun gått enda lenger, og blitt vigsler for Human-Etisk Forbund – en jobb hun behandler med stor respekt og omtanke.

– Det føltes som en naturlig forlengelse av det jeg hadde gjort tidligere. Tanken vokste i lang tid, før jeg bestemte meg. Jeg har ikke angret, og vielsene er noe av det hyggeligste jeg gjør, forteller hun til Se og Hør.

Lar seg overraske

Det er snart to år siden 46-åringen ble sertifisert. I forkant av bryllupet blir hun godt kjent med ekteparene, for å gi dem en stemningsfylt seremoni.

– Jeg skriver blant annet en personlig tale til ekteparet, og forteller kjærlighetshistorien deres. Mange av gjestene har aldri opplevd en humanistisk vielse før, men takker for en fin opplevelse, forteller Mona.

Det hender også at noen blir overrasket over å se at «Miss Universe» fra 1990 utfører seremonien:

– De fleste vet om det på forhånd. Et par ganger har det vært noen som mener å ha dratt kjensel på vigsleren, men jeg prøver å gjøre lite ut av meg. Mitt mål er å gi paret en hyggelig seremoni, som bekrefter at de har valgt hverandre, forteller den vakre trebarnsmoren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer