- Har ingen hast med å miste babyvekten

Drew Barrymore er ikke som alle andre Hollywood-mødre.

FORELSKA: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman giftet seg i fjor, og er opp etter ørene forelska. I forrige uke hadde de to fått skaffet barnevakt til lille Olive, og koste seg på basketballkamp i Madison Square Garden i New York. Foto: All Over Press
FORELSKA: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman giftet seg i fjor, og er opp etter ørene forelska. I forrige uke hadde de to fått skaffet barnevakt til lille Olive, og koste seg på basketballkamp i Madison Square Garden i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildeserie av Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Drew Barrymore (37) ble i fjor høst mamma for første gang, da lille Olive så dagens lys 26. september.

I motsetning til mange andre Hollywood-mødre, som starter jobben med å bli kvitt kiloene de la på seg under svangerskapet med én gang ungen er ute, har ikke Drew hast med å komme tilbake igjen til normalen.

- Jeg jobber med det, men stresser overhode ikke. Vi lever i et samfunn hvor alle er sånn: «Se hvor fantastisk hun ser ut to uker etter fødselen!». Det orker jeg ikke å være en del av. Jeg vil ikke være på det hamsterhjul-kjøret. Det er helvete, forteller hun åpenhjertig i februarutgaven av det amerikanske magasinet Good Housekeeping.

Videre forteller hun at hun aldri har hatt bikinikroppen alle higer etter, men at det viktigste for henne er å trives med seg selv.

- Jeg kommer aldri til å få en kropp som gjør at jeg gleder meg til å gå rundt i bikini, men jeg vil heller bare møte opp og gjøre mitt beste. Mitt mål er å være snill mot meg selv, spesielt i denne prosessen. Det er jo tross alt en ganske skjør periode.

Jessica Simpson (32) har helt siden datteren Maxwell Drew ble født i mai i fjor, jobbet iherdig med å bli kvitt babykiloene - en oppgave hun skulle få svimlende 24 millioner kroner for å gjøre.

Det er ikke bare Drew Barrymore som reagerer på det enorme presset rundt de nybakte mødrene.

«The Office»-stjerne Jenna Fisher (38) fortalte i fjor, rett etter at sønnen Waston ble født, at hun hadde viktigere ting å tenke på enn hvordan å kvitte seg med babykiloene.

- Det er så stort press mot en som nybakt mor, at det siste du behøver hengende over deg er en forventning om hvordan kroppen din bør se ut. Hvem bryr seg om brystene henger litt lavt og vi har litt flere kilo rundt hoftene. Vi skapte et nytt menneske, dere! La oss heller feire det!, sa hun den gang.LES OGSÅ: Jennifer Aniston beundret Drew Barrymores babybilder!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer