- Har ingen fremtid som nakenmodell

Cathrine Aschim slår tilbake mot Paradise-Torbjørn etter den tøffe vrakingen i «Jakten på en julestjerne».

FÅR KRITIKK: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Torbjørn Stafford Barth får kritikk for sin innsats foran kameraet av glamourmodellen Cathrine Aschim. Foto: Per Ervland, Anders Myhren, Seher.no
FÅR KRITIKK: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Torbjørn Stafford Barth får kritikk for sin innsats foran kameraet av glamourmodellen Cathrine Aschim. Foto: Per Ervland, Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se dagens episdode av «Jakten på en julestjerne» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Sammen med den tidligere «Ungkaren»-deltakeren Katinka Hellan (23) måtte Cathrine Aschim (28) onsdag forlate Seher.nos realitykonkurranse «Jakten på en julestjerne», etter å ha blitt valgt ut av lagkameraten Torbjørn Stafford Barth (21).

Til Seher.no innrømmer Cathrine at det føltes bittert å bli valgt ut av «Paradise Hotel»-profilen, siden det var ham selv som hadde tapt den avgjørende kalkunduellen mot Eirik Fønstelien fra «Farmen».

- Jeg tror han ble litt skremt av meg fordi jeg så rett på ham hele tiden, mens han bestemte. Jeg synes det var synd at vi fikk beskjed om at to gutter skulle løpe, for jeg tror jeg hadde løpt mye raskere med den kalkunen enn Torbjørn.

Selv om hun hevder hun raskt kom seg over skuffelsen etter exiten fra «Jakten på en julestjerne», benytter den profilerte glamourmodellen anledningen til å sende et lite stikk til Torbjørns innsats som nakenmodell i en tidligere konkurranse.

- Han har ikke noen framtid som nakenmodell. Han skal ha for at han stilte opp, men jeg tror ikke Playgirl ringer med det første. Han gjorde blant annet alt for mye grimaser til at det skulle se bra ut, sier hun og ler.

Cathrine hevder hun i selv aldri vurderte å stille opp til fotoshooten.

- Det var ikke aktuelt i den settingen som var under innspillingen. Bare fargen på sofaen satte meg helt ut. Fordi det var umulig å vite hva som ville skje fra dag til dag, så tror jeg ikke jeg hadde kommet noe lenger om jeg hadde sagt ja, sier hun til Seher.no.

Torbjørn Stafford Barth sier til Seher.no at han selv bare ler av nakenbildene.

- Jeg har ingen planer om å gjenta det stuntet, så folk får bare si hva de vil. Jeg hadde det moro, og selv om alle i familien kanskje ikke var så begeistret, så får jeg fortsatt komme hjem på middag til mamma, sier han til Seher.no og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går alt galt

[obj:media:9227]