Har ikke vist seg sammen siden august

Jadas kommentarer utløste nye bruddrykter.

DET SISTE BILDET: Jada Pinkett Smith og Will Smith har ikke blitt fotografert sammen siden dette bildet ble tatt i slutten av august. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over Press
DET SISTE BILDET: Jada Pinkett Smith og Will Smith har ikke blitt fotografert sammen siden dette bildet ble tatt i slutten av august. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over Press Vis mer
FAMILIE I OPPLØSNING?: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith ryktes å være nær et brudd. Sammen har de barna Willow og Jayden. Foto: All Over Press
FAMILIE I OPPLØSNING?: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith ryktes å være nær et brudd. Sammen har de barna Willow og Jayden. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-mediene spekulerer i om forholdet til skuespillerstjernen Will Smith (45) og kona Jada Pinkett Smith (42) er over - nok en gang.

Paret har ikke vist seg sammen siden i august, og da Jada nylig stod på scenen under et veldedighetsarrangement, kom hun med noen spesielle kommentarer.

- Når man går gjennom en storm med ektemannen din... Slutt å tenke på hva du mener en ektemann eller kone skal være, sa hun ifølge Mirror.

Uttalelsene får mediene til å reagere, og mange skriver at paret har levd hver for seg de siste ukene.«Er ekteskapet over?» skriver den britiske avisen.

Paret har vært gift i 15 år, men den siste tiden skal det ha vært vanskeligheter i forholdet.

- Forholdet har vært ansett for å være et av Hollywoods mest solide, men det har ikke virket sånn den siste tiden. Alt har vært skikkelig anspent i flere måneder, forteller en kilde.

Nettstedet RadarOnline skriver at Jada har flyttet inn hos broren Caleeb i Los Angeles, mens Will spiller inn filmen «Focus» i New Orleans.

Dette er imidlertid ikke første gangen det verserer bruddrykter for stjerneparet. Og Jada har tidligere uttalt at hun er grundig lei.

- Det virker som det skjer minst en gang i året, eller i hvert fall hvert andre år. Det går rykter om at vi skal skille oss, men nei, vi skal ikke skille oss. Hvor skulle jeg dra? Hvor skulle jeg dra? har Pinkett Smith uttalt til bladet Essence.

Paret har barna Willow (12) og Jaden (15) sammen.

LES OGSÅ: Sier Jada til utroskap