Har ikke vist seg offentlig på 25 dager

Popartisten har gått under jorden - sammen med sin utro eks-mann.

SKYGGER UNNA PRESSEN: Cheryl Cole har i 25 dager holdt seg unna alle offentlige arrangementer, etter at hun ble vraket fra jobben som dommer i den amerikanske versjonen av «X Factor». Foto: All Over Press
SKYGGER UNNA PRESSEN: Cheryl Cole har i 25 dager holdt seg unna alle offentlige arrangementer, etter at hun ble vraket fra jobben som dommer i den amerikanske versjonen av «X Factor». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske popartisten og TV-stjernen Cheryl Cole opplevde en karrieremessig nedtur da hun i mai fikk sparken som dommer i den amerikanske versjonen av «X Factor», før programmet hadde kommet på lufta.

Cole skal ifølge flere britiske aviser ha tatt beskjeden svært tungt, og gikk raskt i dekning, da den ydmykende nyheten ble spredd rundt.

Men etter at hun ikke har vist seg offentlig på 25 dager, har flere fans begynt å engste seg for at Cheryl skal ha blitt alvorlig deprimert eller syk.

La ut beroligende melding
Ryktene skal ha blitt så sterke, at Cheryl Cole søndag så seg nødt til å legge ut en beskjed på sin hjemmeside, hvor hun forsikrer fansen om at hun har det bra.

- Endelig har jeg hatt tid til å gjøre noe jeg ikke har fått gjort på lenge: Å slappe av med mine kjære, og å gjøre normale ting som jeg elsker, for eksempel  å møte venner og leke med hundene mine.

- Det er på høy tid og til og med føttene mine gleder seg over at de ikke må gå i høye hæler hele tiden, hehe..., skriver hun.

Overnattet hos eks-mannen
I helgen skrev flere britiske aviser at en av personene Cheryl skal ha tilbragt tiden sin sammen med, er eks-mannen Ashley Cole.

Chelsea-spilleren, som ble skilt fra Cheryl i 2010 etter at han ble avslørt etter utroskap med flere kvinner, skal ha hatt henne på overnattingsbesøk i deres tidligere felles hjem i Surrey, ifølge News of The World.

Selv om paret skal ha sovet i hvert sitt rom, sier en kilde til avisen at mye tyder på at Cheryls tøffe tid har ført eks-paret nærmere hverandre.

- De slappet av sammen, spilte biljard, røyket sigaretter og tok noen drinker.  De så ut til å være veldig komfortable med hverandre. Det minnet henne om en lykkeligere tid.

Sammen igjen?
Og selv om talsmenn for Cheryl Cole hevder hennes forhold til eks-mannen kun er platonisk, hevder en av hennes venner at hun har latt seg smigre av Ashleys forsøk på å vinne henne tilbake, til tross for utroskapen.

- Ashley har klørne ute og hun vurderer seriøst om de har en fremtid sammen, sier kilden til News of The World.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbragte natt med eks-mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer