KNUST: George Michael uttrykker stor sorg over at forholdet til kjæresten Kenny Goss er over etter 15 år.  Foto: All Over Press
KNUST: George Michael uttrykker stor sorg over at forholdet til kjæresten Kenny Goss er over etter 15 år. Foto: All Over PressVis mer

Har ikke vært sammen på to år

Popstjernen ga utløp for frustrasjonen på scenen i Praha.

SEHER.NO: De har ikke blitt sett sammen på lenge og spekulasjonene om et brudd har florert i pressen. Søndag bekreftet «Outside»-stjernen George Michael (48) at han og kjæresten Kenny Goss (51) har gjort det slutt. Michael, som for tiden reiser rundt i Europe med sin «Symphonica»-turné, snakket om bruddet under en konsert i Praha.

- Mitt kjærlighetsliv har vært mer turbulent enn jeg har gitt uttrykk for. Jeg er veldig trist etter bruddet med Kenny, sa stjernen ifølge The Sun.

Paret har vært sammen i 15 år, og det skal være Michaels mange skandaler som er årsaken til bruddet. 48-åringen har blitt tatt på fersken med ukjente menn, blitt fotografert i ruset tilstand og arrestert for fyllekjøring. Til slutt skal Goss ha fått nok og forlatt popstjernen. Forholdet skal ha vært over lenge, men ingen av partene har til nå kommentert bruddet.

- Vi har ikke vært ordentlig sammen på to og et halvt år, innrømmer stjernen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skandale-George dumpet etter 15 år