Har ikke vært på kjøkkenet på seks år

- Jeg er et skikkelig rotehode, sier den norske TV-stjernen.

OPPTATT: Henriette Steenstrup (36) har andre ting å gjøre enn å stelle i huset, sier hun til bladet Kamille. Her er hun i aksjon i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» sammen med kollegene John Brungot og Else Kaas Furuseth (t.h.). Foto: Stella Pictures
OPPTATT: Henriette Steenstrup (36) har andre ting å gjøre enn å stelle i huset, sier hun til bladet Kamille. Her er hun i aksjon i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» sammen med kollegene John Brungot og Else Kaas Furuseth (t.h.). Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Henriette Steenstrup (36), kjent fra komishowet «Torsdag kveld fra Nydalen», har et hektisk år foran seg - hun er premiereklar med to filmer og skal spille inn både flere filmer og tv-serier.

Dermed blir det ikke mye tid til husarbeid! Hun overlater slikt til skuespillermannen Fridtjov Såheim (42) og til vaskehjelpen, forteller den sprudlende skuespilleren til Kamille.

- Jeg bryr meg ikke om rot. Jeg har såkalt høy støvterskel, andre vil si at jeg er en latsabb.

Men Steenstrup sniker seg ikke unna alt arbeidet i hjemmet. Hun har nemlig ansvar for å stelle i husets egen eplehage. Imens kan ektemannen - som er opptatt av gourmetmat - styre på kjøkkenet.

- Jeg har ikke vært på kjøkkenet siden jeg ble sammen med Fridtjov i 2004, innrømmer hun.

Sammen har skuespillerparet datteren Ebba (3).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært et helvete.