- Har ikke vært på date etter bruddet

Mens Mari Haugersveen har funnet lykken, er ikke Petter Pilgaard klar for et nytt forhold.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai i år kom nyheten om at TV-paret Petter Pilgaard og Mari Haugersveen hadde brutt med hverandre. Men mens Haugersveen har funnet kjærligheten på ny, avslører Pilgaard nå at han ikke har vært på en eneste date etter at forholdet tok slutt.

- Nei, det er ikke noe fast nytt. Jeg har ikke vært på date eller noe sånt, så jeg tar det helt med ro. Jeg må være litt singel nå, leve livet, og bare tenke på meg, sier han til Seoghør.no.

Det vanskelige bruddet blir vist fram i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden». Haugersveen har tidligere sagt at hun gruet seg til å gjenoppleve bruddet, og også Pilgaard sier det blir en spesiell opplevelse.

- Det blir litt spesielt å se sitt eget brudd. Jeg er ferdig snakket om det, og jeg er ferdig med det, men nå tar man det opp til overflaten igjen. Man husker ikke så mye av hva man har sagt og gjort, så det skal bli interessant å se.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Pilgaard sier han kommer til å følge med på eksens program fremover, selv om han ikke ser så mye på TV.

- Nå ser jeg veldig lite på TV, men jeg må jo følge litt med. Jeg er jo med i en del episoder, jeg og, forklarer han.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke så flink til å ta vare på kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer