Hayden Panettiere:

- Har ikke vært mye sammen med datteren etter bruddet

Fireåringen skal bo hos eks-forloveden i Ukraina.

NY KJÆRESTE: F.v: Sist uke ble Hayden og kjæresten Brian avbildet etter en kinodate i Hollywood. Bildet til høyre er av Panettiere og eks-kjæresten Wladimir Klitschko. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: F.v: Sist uke ble Hayden og kjæresten Brian avbildet etter en kinodate i Hollywood. Bildet til høyre er av Panettiere og eks-kjæresten Wladimir Klitschko. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor sommer begynte ryktene å svirre om at Hayden Panettiere (29) og kjæresten gjennom ni år, den ukrainske bokseren Wladimir Klitschko (42), hadde gått hver til sitt.

I 2011 gjorde de det slutt for første gang, før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og i oktober samme året forlovet de seg. Året etter ble de også foreldre til datteren Kaya (4).

Da «Nashville»-stjernen dukket opp hånd i hånd med en mystisk mann kort tid etter bruddryktene, skapte det stor forvirring i media ettersom hverken Panettiere eller Wladimir hadde bekreftet hvorvidt det var slutt mellom dem.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Bor langt unna datteren

I september ble det klart at Hollywood-stjernens nye flamme var amerikaneren Brian Hickerson og at de hadde datet et par måneder, ifølge Us Weekly.

Nå skriver nettstedet at det siste året, etter den brutte forlovelsen, har vært tungt for Panettiere. Datteren hennes skal nemlig bo med eksen, Wladimir Klitschko, i hans hjemland Ukraina.

- Hun har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, forteller en kilde til nettstedet.

Videre hevder Us Weekly at proffbokseren får hjelp av sin mor til å oppdra og ta vare på fireåringen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Måtte forsvare forholdet

I august skrev også E! News at Panettiere og Klitschko hadde bestemt at datteren skulle bo med ham, men at de samarbeider om oppdragelsen.

- Kaya er i hovedsak med sin far og hans familie i Europa og Florida. Men de tilbringer også tid sammen som en familie med Hayden. Hayden og Wladimir er gode venner. De er en stor del av livene til hverandre og kommer til å fortsette å være det, fortalte en kilde til nettstedet den gang.

Før jul gikk Panettieres nye kjæreste ut og forsvarte den gryende romansen, etter at det ble hevdet at mennesker nær skuespilleren hadde uttrykt bekymring rundt forholdet.

- Bare for å være helt klar her, så er ikke Haydens venner og familie bekymret for henne i det hele tatt. Hayden er sunn og lykkelig, og det er også forholdet vårt. Mer enn dette ønsker jeg ikke å kommentere, så vær så vennlig og respekter privatlivet mitt, uttalte Brian Hickerson i en pressemelding til Access Online i november.

LES OGSÅ: Avslører at datteren har kromosomfeil