Cameron Diaz:

- Har ikke tid til skuespill

Cameron Diaz åpner opp om hvorfor hun trakk seg tilbake fra rampelyset.

TRAVEL: Cameron Diaz er en travel kvinne, selv om hun har pensjonert seg. Her på rød løper i 2005, mens hun fortsatt var aktiv skuespiller. Foto: Mark J. Terrill/ AP/ NTB
TRAVEL: Cameron Diaz er en travel kvinne, selv om hun har pensjonert seg. Her på rød løper i 2005, mens hun fortsatt var aktiv skuespiller. Foto: Mark J. Terrill/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Cameron Diaz (48) er en av verdens mest kjente skuespillere, og har gjort det stort med roller i blant annet «Charlie's Angels», «Alle elsker Mary» og «Shrek»-filmene.

Derfor var det nok mange som ble overrasket hun i 2018 bekreftet at hun hadde pensjonert seg som skuespiller. Diaz hadde dok ikke vært aktiv som skuespiller siden 2014, da hun hadde en rolle i komedien «Annie».

Diaz var i sin tid en av de best betalte skuespillerne i Hollywood, men penger ser ikke ut til å friste 48-åringen til å gjøre comeback på filmlerretet.

Har ikke tid

Nå har hun gjestet Kevin Harts (42) talkshow «Hart to Heart», hvor hun kom nærmere inn på hvorfor hun hadde lagt skuespill på hylla. Det melder People.

Hart er ikke kjent for være en blyg mann, og det er han heller ikke nå. Talkshow-verten går rett på sak og spør Diaz rett ut om hvorfor hun pensjonerte seg som skuespiller.

- Når du gjør noe på et veldig høyt nivå over en lengre periode, tar det mye tid.

- Jeg har ikke tid til å være skuespiller lenger. Det jeg gjør i løpet av en dag er bokstavelig talt mer enn nok. Skuespill tok opp for mye av livet mitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer