Cameron Diaz:

- Har ikke tid til skuespill

Cameron Diaz åpner opp om hvorfor hun trakk seg tilbake fra rampelyset.

TRAVEL: Cameron Diaz er en travel kvinne, selv om hun har pensjonert seg. Her på rød løper i 2005, mens hun fortsatt var aktiv skuespiller. Foto: Mark J. Terrill/ AP/ NTB
TRAVEL: Cameron Diaz er en travel kvinne, selv om hun har pensjonert seg. Her på rød løper i 2005, mens hun fortsatt var aktiv skuespiller. Foto: Mark J. Terrill/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Cameron Diaz (48) er en av verdens mest kjente skuespillere, og har gjort det stort med roller i blant annet «Charlie's Angels», «Alle elsker Mary» og «Shrek»-filmene.

Derfor var det nok mange som ble overrasket hun i 2018 bekreftet at hun hadde pensjonert seg som skuespiller. Diaz hadde dok ikke vært aktiv som skuespiller siden 2014, da hun hadde en rolle i komedien «Annie».

Diaz var i sin tid en av de best betalte skuespillerne i Hollywood, men penger ser ikke ut til å friste 48-åringen til å gjøre comeback på filmlerretet.

Har ikke tid

Nå har hun gjestet Kevin Harts (42) talkshow «Hart to Heart», hvor hun kom nærmere inn på hvorfor hun hadde lagt skuespill på hylla. Det melder People.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Hart er ikke kjent for være en blyg mann, og det er han heller ikke nå. Talkshow-verten går rett på sak og spør Diaz rett ut om hvorfor hun pensjonerte seg som skuespiller.

- Når du gjør noe på et veldig høyt nivå over en lengre periode, tar det mye tid.

CHARLIE'S ANGELS: Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu spilte rollene som de tre englene. Her er trioen avbildet i 2019. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB
CHARLIE'S ANGELS: Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu spilte rollene som de tre englene. Her er trioen avbildet i 2019. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB Vis mer

- Jeg har ikke tid til å være skuespiller lenger. Det jeg gjør i løpet av en dag er bokstavelig talt mer enn nok. Skuespill tok opp for mye av livet mitt.

Hun forklarer videre at det er så mye hun nå kan gjøre som hun ikke hadde tid til da hun var aktiv. Hun fikk sjansen til å ta tak i ting som bare hadde blitt liggende over lengre tid, som igjen har ført til at hun nå føler seg «hel».

I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

Elsker familielivet

Selv om hun også elsket jobben sin, forteller hun at hun ønsket seg en enklere hverdag. Nå har hun mer tid til ektemannen Benji Madden (42), og de har også stiftet familie. I desember 2019 kunne de ønske datteren Raddix velkommen til verden.

I mars i år fortalte Diaz til Yahoo Finance Presents at hun allerede hadde gitt «100 prosent" til skuespillerkarrieren», og at hun nå befinner seg på et annet sted i livet.

« Nå er jeg her, og dette er det mest tilfredsstillende jeg har gjort i mitt liv. Å ha en familie og være gift og ha vår lille kjerne i den familien - det er bare det beste. Jeg har ikke det som kreves for å gi en film det den trenger for å bli laget lenger. All min energi er her».

«DE GJENVENDTE»: Regissør Espen Larsson hadde en teori om at kameravante influencere ville klare seg bra som skuespillere. Det viste seg å stemme. Video: Rød Løper/Finnmark Productions. Vis mer

Overraskende babynyhet

Som nevnt er Diaz gift med Madden, og de to har vært gift siden 2015. Da paret kunne avsløre at de hadde blitt foreldre var det nok likevel mange som ble overrasket, da «ingen» visste at de ventet barn.

Gladnyheten annonserte den tidligere skuespilleren selv på sin egen Instagram-profil:

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden.

Videre skrev hun at den lille jenta øyeblikkelig har stjålet hjertet deres, og at hun var overlykkelig over å kunne dele nyheten. Likevel var hun klar på at hun vil verne om datterens privatliv, og ville derfor ikke dele noe bilde av det nye familietilskuddet.

- Vi vil ikke dele ytterligere detaljer, annet enn at hun er veldig, veldig søt, skrev 47-åringen i innlegget.

Innlegget er nå fjernet fra Instagram.

LES OGSÅ: - Jeg hater hvordan jeg så ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer