- Har ikke tid til å se på TV

Eyvind Hellstrøm har de siste årene skapt seg en solid TV-karriere, men selv ser han ikke så mye tid til å slappe av foran skjermen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fra å være sjefskokk på Bagatelle har Eyvind Hellstrøm (64) de siste årene skapt seg en solid TV-karriere som streng kokk på TV3. 

Da Seoghør.no snakket med mesterkokken på den røde løperen før «Gullruten» ble delt ut, innrømmet han at han ikke visste så mye om konkurrentene. 

- Jeg kjenner ikke så mye til dem for jeg ser ikke så mye på TV. Det har noe med tid å gjøre. Jeg kan ikke uttale meg om det. Jeg jobber mye selv, så det blir ikke tid til å vurdere andre TV-programmer. 

«Hellstrøm rydder opp hjemme» var nominert til beste reality sammen med blant andre «Leo & U-landslaget», «Oppdrag Nord-Norge» og «Tangeruddampen». Det var Hellstrøm som stolt kunne ta med seg prisen hjem. 

Han håper de som har meldt seg på programmet har tatt til seg lærdommen i ettertid.

- De som har meldt seg på eksponerer seg på en vanvittig måte, jeg håper det blir en endring for de som faktisk har bedt om hjelp. 

LES OGSÅ: Mariann Hole kom med ny kjæreste til GullrutenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer