STJERNEPAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har blant annet spilt sammen i «Nårje» og «Lilyhammer». 
 Foto: Andreas Fadum
STJERNEPAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har blant annet spilt sammen i «Nårje» og «Lilyhammer». Foto: Andreas FadumVis mer

- Har ikke tid til å prioritere kjærligheten

Premiereklare Henriette Steenstrup avslører at jobb og livet som småbarnsmamma gir utfordringer på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: Henriette Steenstrup (41) er en av Norges mest ettertraktede skuespillere og komikere – og ektemannen Fridtjof Såheim (47) er også en travel skuespiller.

Til uka er Henriette premiereaktuell for 3. gang med publikumssuksessen «En får væra som en er», basert på dansebandet Ole Ivars’ låter - på Nationaltheatret.

Og den sprudlende komikeren lover et forrykende show! 

– Det er en sommer-vitaminpille for alle, enten du elsker Ole Ivars eller ikke. Du skal være rimelig surmaga for å gå ut fra denne forestillingen her uten å være i godt humør.

Du kan vinne billetter til premieren - se nederst i saken!

- Så jeg håper at alle som skal ut i sommernatta tar seg en tur innom forestillingen først – det er verdens beste vorspiel! stråler Steenstrup til Seoghør.no.

Lite tid til romantikk

Sammen med Fridtjov har Henriette barna Ebba (8) og Billy (4).

Selv om tobarnsmoren gleder seg stort til teppet går opp igjen for Ole Ivars-musikalen på torsdag, innrømmer hun at det blir lite tid til romantikk på «privissen», som hun kaller det.

– Nei det prioriterer vi ikke, skrattler Henriette.

– Vi har jo helt tradisjonelt småbarnsliv akkurat nå hvor man ikke prioriterer forholdet så mye – du få jo ikke gjort det. Vi prioriterer å være sammen med barna, forteller Henriette.

- Så hender det vi tar oss tid til en god middag, gjerne med gode venner. Man må jo ha litt voksenliv også, legger komikeren til.  

Artikkelen fortsetter under bildet.

NYPREMIERE: Henriette har tidligere vunnet Komiprisen for rollen i nypremiereaktuelle «En får væra som en er» på Nationaltheatret. Foto: NTB scanpix
NYPREMIERE: Henriette har tidligere vunnet Komiprisen for rollen i nypremiereaktuelle «En får væra som en er» på Nationaltheatret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er utvilsomt få som er forunt å være like glad i jobben sin som nettopp Henriette. Dermed er drømmedagen rett og slett en helt vanlig hverdag.

– En god dag for meg, er å våkne tidlig, at alle får på seg riktig bekledning til været, at man har sett på YR og at alt er på stell, ingen barn krangler med hverandre og sånne ting. At man kanskje får tatt seg en liten løpetur før jobb, forteller Steenstrup.

- En drømmedag for meg er ikke nødvendigvis fri. Men en bra dag på jobben, enten på opptak eller at man skriver noe bra sammen med kollegaer. Og at man legger seg med fred i sinnet og har fått ringt mora si. En enkel hverdag rett og slett, uten de store, dramatiske tingene. Jeg er glad i hverdag!

Vinn billetter til nypremieren – og etter at stykket er ferdig, spiller Ole Ivars opp til dans på Nationaltheatret!

Se og Hør gir bort to billetter til tre heldige vinnere til nypremieren på «En får væra som en er».
Send oss en SMS. Skriv SHSHOW og send til 2255
Legg ved navn, adresse og e-postadresse.
SISTE FRIST: Søndag 5. juni.
Kr 1,- per melding.

Premien er sponset av Nationaltheatret.

LES OGSÅ: Mistet gifteringen to ganger