Har ikke tid til å date

Programleder Markus Bailey prioriterer «Idol» foran kjærlighetslivet.

SINGEL: TV2-profil Markus Bailey er singel, men har ikke tid til å lete etter kjæreste.  Foto: Endre Forbord
SINGEL: TV2-profil Markus Bailey er singel, men har ikke tid til å lete etter kjæreste. Foto: Endre Forbord Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På kort tid har Markus Bailey (23) gått fra å være et kjent fjes på barne-TV til å bli allemannseie som programleder for «Idol».

Nå har Bailey, som også har deltatt i «Mitt Dansecrew» på TV 2, store planer for fremtiden.

- Det er klart jeg er fornøyd med suksessen. Det viser at hvis man jobber hardt for noe, kan man nå målene sine. Jeg er langt ifra ferdig – jeg skal ta over verden og vil si at foreløpig er jeg halvveis, spøker den halvt amerikanske TV-profilen.

Det betyr at 23-åringen er så travel at han ikke har tid til å finne drømmedama.

- Jeg tenker så mye på å gjøre en god jobb i «Idol» at kjærlighetslivet blir glemt. Jeg får tenke mer på det når sesongen er ferdig. Når sommeren kommer blir det mer «swiping» på Tinder (dating-app, journ.anm.), sier han til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRT TV-FJES: Markus Bailey gjør det godt som programleder i «Idol». Her under tredje semifinale sammen Norah Benatia og Torine Michelle Jensen Bjåland.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
POPULÆRT TV-FJES: Markus Bailey gjør det godt som programleder i «Idol». Her under tredje semifinale sammen Norah Benatia og Torine Michelle Jensen Bjåland. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

- På TV virker du kul og «laid back», hvordan vil du beskrive deg selv?

- Jeg virker kanskje «laid back» fordi jeg er meg selv. Det er ikke noe TV-filter, men selv ville jeg nok absolutt ikke stemplet meg som kul og «laid back». Jeg er vel kanskje mer nerdete og høylytt, men jeg er den jeg er. Alle hadde vært kule hvis folk bare var seg selv, sier den populære programlederen til Se og Hør.

Tidligere i år har Markus Bailey også vært å se i «4-stjerners middag» på TVNorge, sammen med «P3morgen»-programleder Silje Nordnes (31), kjendisstylist Jan Thomas (49) og blogger Vibeke Klemetsen (40).

Se klipp fra programmet nedenfor:

«Idol» sendes på TV 2 fredag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg levde på ananas og kaffe, jeg var ikke frisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer