- Har ikke tenkt tanken på en baby

Nyforelskete Iselin Michelsen og Are B. Schanke vil ikke følge i fotsporene til fjorårets Paradise-kjærester.

FRA PARADISE-PAR TIL KJÆRESTER: Iselin Michelsen og Are B. Schanke har blitt kjærester etter at de kom hjem til Norge fra realityinnspillingen i Mexico. Foto: Stella Pictures
FRA PARADISE-PAR TIL KJÆRESTER: Iselin Michelsen og Are B. Schanke har blitt kjærester etter at de kom hjem til Norge fra realityinnspillingen i Mexico. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «Paradise Hotel»-deltagerene Are B. Schanke (23) og Iselin Michelsen (21) fant rekordtidlig tonen i årets sesong av TV3s realityserie, da de hadde sex allerede første kvelden på skandalehotellet.

Senere i sesongen tok imidlertid en sjokkert Iselin til tårene, da Are valgte å sende seg selv hjem. Men etter hjemkomsten har de to tatt opp igjen kontakten og blant annet samarbeidet i Iselins nye musikkvideo.

Ble kjærester etter Paradise
Onsdag avslørte de to i TV 2-programmet «Ettermidagen» at de har blitt kjærester, og til Seoghør.no sier turtelduene at de ikke synes det er vanskelig å holde forholdet ved like, selv om Iselin bor i Fredrikstad og Are i Trondheim.

- Vi er mye på fester sammen, og er også flinke til å besøke hverandre. Iselin kommer faktisk på besøk i kveld, sier Are når Seoghør.no prater med ham på onsdag.

Are og Iselin sier de ble sammen for tre uker siden, etter å ha fått stadig bedre kontakt siden de begge kom hjem fra Mexico.

- Vi har holdt på en stund, men det har blitt mer seriøst de siste ukene. Både Are og jeg er romantiske, men jeg er vel ikke noen husmortype, som varter opp med mat og sånn, sier hun til Seoghør.no.

Vurderer å flytte til Oslo
Selv om de to foreløpig ikke har diskutert noen planer om å flytte sammen, hinter Are om at dette kan bli aktuelt i nær fremtid.

- Dersom det ordner seg med jobb, er det ikke umulig at jeg flytter til Oslo. Da kan det jo kanskje hende at vi flytter sammen, men uansett er det jo mye nærmere Fredrikstad enn Trondheim. Vi får se hva som skjer.

I fjor ble deltagerne Emil Løvstad og Thea Bråthen Christensen både samboere og foreldre etter at de hadde møtt hverandre på «Paradise Hotel».

- Har ikke tenkt på baby
Iselin sier imidlertid med smil at de som håper på en ny Paradise-baby i år nok må vente en god stund.

- Jeg har ikke tenkt tanken på en baby engang. Det er ikke noe jeg tenker på. Vi har det veldig bra med å være kjærester, sier hun til Seoghør.no.

Are og Iselin er det foreløpig andre paret som har blitt sammen etter årets innspilling. Tidligere har Seoghør.no kunnet avsløre at deltagerne Camilla Karlsen Bøvollen og Andreas Bolme Akselsen har blitt et par.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir ikke min siste låt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer