- Har ikke tenkt så mye på det med barn

Men filmaktuelle Maria Bonnevie innrømmer at hun gjerne vil stifte familie en gang.

FILM-AKTUELL: Maria Bonnevie spiller en av hovedrollene i regissør Petter Næss' nye film «Maskeblomstfamilien». Filmen har Norgespremiere førstkommende fredag.  Foto: Scanpix
FILM-AKTUELL: Maria Bonnevie spiller en av hovedrollene i regissør Petter Næss' nye film «Maskeblomstfamilien». Filmen har Norgespremiere førstkommende fredag. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Førstkomende fredag er det premiere på «Elling» og «Tatt av Kvinnen»-regissør Petter Næss' nye film «Maskeblomstfamilien», som er basert på Lars Saabye Christensens roman med samme navn.

Regissøren har fått med seg flere av Norges mest kjente skuespillere på filmprosjektet, og blant hovedrolleinnehaverne er erfarne stjerner som Maria Bonnevie, Kjersti Holmen og Eindride Eidsvold, samt skuespillerdebutantene Marcus Aarnseth og Andrea Pharo Ronde.

Maria Bonnevie (37) spiller rollen som Lillian Wang, moren til hovedrollefiguren Adrian (Aarnseth), i filmen.

Se trailer til «Maskeblomstfamilien» nederst i saken!

Og til Seher.no forteller skuespillerinnen, som også spilte mor i «Engelen», at akkurat den rollen faller ganske naturlig for henne.

- Det synes jeg egentlig er ganske naturlig. Selv om jeg ikke har egne barn, så opplever jeg ikke det som noe fremmed. Men det er ganske mye man kan leve seg inn i som skuespiller, selv om man ikke har opplevd det før. Og så gikk det så bra med Marcus (Aarnseth), for han er så trygg, og vi hadde det veldig morsomt, sier Bonnevie til Seher.no.

Ifølge Aarnseth (17) var Maria en god støttespiller for ham under innspillingen, og unggutten innrømmer at han synes filmstjernen «passer godt som mor».

- Hun er så omsorgsfull, og så er hun utrolig flink til å backe deg opp og gjør at du ikke blir så nervøs. Det var scener der jeg var syk og hadde utrolig vondt i halsen, men måtte likevel ut og bade, og da var Maria utrolig flink. Hun sa «dette går så bra, hvis du fullfører dette så får vi et strålende resultat». Hun var veldig god på å pushe, men på en fin og rolig måte. Så hun passer veldig bra til å være mor, og så er hun veldig snill, sier 17-åringen, med en smilende Bonnevie ved sin side.

Får du lyst på egne barn når han sier så mye positive ting?

- Det er bra for meg å vite da. Det gir meg jo litt. Jeg får litt mer selvtillit på det når Marcus sier sånt, humrer Maria.


Ifølge Bonnevie, som er sammen med talkshowkongen Fredrik Skavlan og stemor til hans tre barn, har hun imidlertid ikke tenkt så mye på det å stifte egen familie helt enda.

Skuespillerstjernen innrømmer imidlertid at hun kunne tenkt seg barn en gang i fremtiden. 

- Jeg har nok ikke tenkt så mye på det med barn enda. Hverken fra eller til. Men ja, skjer det så skjer det. Og da hadde det sikkert vært helt fantastisk. Alle sier at det er det mest fantastiske. Så det stoler jeg på, smiler hun.

«Maskeblomstfamilien» har Norgespremiere fredag 8. oktober!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Man kan se det på meg

Se trailer til «Maskeblomstfamilien» nedenfor: