Har ikke snakket med faren på 20 år

Nå vil «Ingen Grenser»-Fredrik selv stifte familie.

FORLATT AV FAREN: Fredrik Alden Thorsen har ikke snakket med faren sin på 20 år. Her er han sammen med Lars Monsen under innspillingen av «Ingen Grenser».  Foto: Håvard Jenssen/Mastiff
FORLATT AV FAREN: Fredrik Alden Thorsen har ikke snakket med faren sin på 20 år. Her er han sammen med Lars Monsen under innspillingen av «Ingen Grenser». Foto: Håvard Jenssen/Mastiff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sammen med ti andre funksjonshemmede har kortvokste Fredrik Alden Thorsen (31) kjempet seg frem i tøff natur i NRK-serien «Ingen Grenser». Programmet har blitt en stor suksess og Fredrik og de ti andre har allerede blitt kjente norske ansikter.


Villmarksturen er ikke den eneste utfordringen 31-åringen har hanskes med. Thorsen har vokst opp store deler av livet uten faren sin, som han ikke har snakket med på over 20 år.

- Vi har et perifert forhold. Det er en mail en gang i blant, som en oppdatering. Det er veldig overflatisk. Det er over 20 år siden jeg har snakket med ham verbalt, sier Fredrik til Dagbladet.


Faren jobbet i shipping og Fredrik husker ham som en figur som sjeldent var tilstede.

- Jeg husker han som en figur som gikk før jeg sto opp, og som kom hjem etter at jeg hadde lagt meg. Jeg laster ingen for det. Du må spille med de kortene du får utlevert. Det har ikke vært en sorg, men et tomrom og et vakum.


Nylig kjøpte 31-åringen hus i Hordaland og drømmer om selv å stifte familie de kommende årene.

- I 2021 bør jeg altså ha en familie her. Og det er en barnehage rett bortenfor, så alt ligger til rette, sier Thorsen til avisen.
  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er målløs  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer