- Har ikke sett Suri på 44 dager

Hevder Tom Cruise har forlatt datteren til fordel for scientologien.

I LONDON: Tom Cruise er for tiden i London, der han spiller inn filmen «All you need is kill». Foto: All Over Press
I LONDON: Tom Cruise er for tiden i London, der han spiller inn filmen «All you need is kill». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden begynte Suri Cruise (6) på skolen i New York. Pappa Tom Cruise (50) fikk ikke med seg datterens første skoledag.

Nå skriver bladet In Touch Weekly at Cruise ikke har sett datteren på 44 dager. Sist gang de to ble observert sammen skal ha vært tidlig i august i Disney World.

Cruise er for tiden i London, der han spiller inn filmen «All you need is kill». Ekskona Katie Holmes skal nå være bekymret for Suri.

- Han har midlene. Han kunne enkelt ha fløyet til New York for én dag, kun for å se datteren begynne på skolen. Det var egoistisk, sier en venn av Katie til bladet.

«Forlatt av faren», er overskriften på forsiden av bladet. Der står det også at Suri er sønderknust etter at Tom droppet hennes første skoledag.

«Har han satt scientologien foran datteren?» står det også på forsiden.

- Ingen er overrasket over at han ikke var der for Suri. Det er vanlig for ham å stenge alle ute når han fokuserer på jobben, sier en kilde.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet datterens første skoledag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer