Har ikke sett sønnen på to år

Droppet all kontakt etter krangel med 17-åringens mor.

KRANGLET MED SØNNEN: 50 Cent skal ikke ha snakket med sønnen etter at de to hadde en voldsom krangel for et år siden.  Foto: Peshean Zhang/ All Over Press
KRANGLET MED SØNNEN: 50 Cent skal ikke ha snakket med sønnen etter at de to hadde en voldsom krangel for et år siden. Foto: Peshean Zhang/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 50 Cent får nå gjennomgå av barnemoren og eks-kjæresten Shaniqua Tompkins som hevder at rapperen ikke har sett sønnen Marquise (17) på to år.

I fjor fikk 50 Cent, som egentlig heter Curtis Jackson, sønnen Sire med eks-kjæresten Daphne Joy og fokuserer nå utelukkende på det ferskeste familiemedlemmet.

Eks-kjæresten hevder Curtis ikke har sett eldstesønnen siden mai 2012. I januar i fjor ble far og sønn uvenner etter en svært offentlig krangel der Marquise nektet å åpne døren da faren kom på besøk.

VIL HA OPPMERKSOMHET: Rapperen hevder Shaniqua Tompkins skaper splid mellom ham og sønnen for å få oppmerksomhet.  Foto: Lisa Wagner / Splash News/ All Over Press
VIL HA OPPMERKSOMHET: Rapperen hevder Shaniqua Tompkins skaper splid mellom ham og sønnen for å få oppmerksomhet. Foto: Lisa Wagner / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jeg har ingen sønn lenger, skal 50 Cent ha skrevet i en tekstmelding og har siden stoppet all kontakt med Marquise.

- Desperat etter oppmerksomhet

En representant for 50 Cent hevder derimot at det hele er regissert av Tompkins i et forsøk på å få penger og oppmerksomhet.

- Han synes det hun gjør er trist at hun gjør dette for oppmerksomhet. Han er en stolt og støttende far som føler seg velsignet som har to sønner, sier artistens pressekontakt til TMZ.

Forholdet til den andre barnemoren Daphne er også svært anstrengt etter at han i sommer skal ha gått amok og sparket henne og rasert leiligheten hennes.

LES OGSÅ: Avslørte ukjent datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer