- Har ikke sett sønnen min på over 1 år

Filmstjernen Michael Douglas raser mot amerikanske myndigheter.

VANSKELIG TID: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones er separert etter 13 års ekteskap. Foto: UPI
VANSKELIG TID: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones er separert etter 13 års ekteskap. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Michael Douglas (68) ble hyllet på Emmy-gallaen i Los Angeles natt til mandag. Skuespilleren fikk prisen for beste mannlige skuespiller i en miniserie for «Behind the Candelabra» der Douglas spiller kunstneren Liberace.

I takketalen hyller blant annet Douglas medspilleren Matt Damon og kona Catherine Zeta-Jones (43), som han er separert fra, fra scenen.

- Du er fantastisk. Den eneste grunnen til at jeg står her nå er på grunn av deg, sier filmstjernen til Damon i talen.

Fortsettelsen av talen blir mer alvorlig og skuespilleren forteller at han ikke har fått treffe sønnen sin, som sitter i fengsel, på over et år, skriver Hollywood Reporter.

I FENGSEL: Cameron Douglas ble arrestert i 2010 og soner en straff for besittelse av narkotika. Foto: Stella Pictures
I FENGSEL: Cameron Douglas ble arrestert i 2010 og soner en straff for besittelse av narkotika. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Sønnen min har nå sittet i en isoleringscelle i nesten to år, og nå nylig fikk jeg høre at jeg ikke kan få treffe ham før om to nye år. Det har gått over ett år nå og jeg begynner å tvile på systemet. Først og fremst er jeg skuffet over sønnen min, men jeg har nå kommet til et punkt der jeg er skuffet over systemt, raser Michael i talen.

KOM ALENE: Filmstjernen kom alene til Emmy-festen, men kunne reise hjem med en pris for innsatsen i miniserien «Behind the Candelabra» Foto: All Over Press
KOM ALENE: Filmstjernen kom alene til Emmy-festen, men kunne reise hjem med en pris for innsatsen i miniserien «Behind the Candelabra» Foto: All Over Press Vis mer

De aller fleste kjendisene kom arm i arm med sin bedre halvdel til den gjeve prisutdelingen, men filmstjernen ankom utdelingen uten sin tidligere kone Catherine Zeta-Jones.

Men skuespilleren hadde fremdeles på seg gifteringen, til tross for at han tidligere har uttalt at de to er separert etter 13 års ekteskap.

LES OGSÅ:   Kom alene - men med giftering

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer