- Har ikke sett Petter på en måned

Men Rachel Nordtømme avviser alle bruddrykter mellom henne og Petter Northug jr.

FÅR IKKE SETT KJÆRESTEN: Petter Northug og Rachel Nordtømme må for tiden nøye seg med å se hverandre på TV. Han deltar i ski-VM, mens hun er stuntreporter for «Senkveld» på TV 2. Foto: SCANPIX
FÅR IKKE SETT KJÆRESTEN: Petter Northug og Rachel Nordtømme må for tiden nøye seg med å se hverandre på TV. Han deltar i ski-VM, mens hun er stuntreporter for «Senkveld» på TV 2. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kjæresten til langrennsstjernen Petter Northug jr., Rachel Nordtømme, avslørte at hun ikke har sett torsdagens VM-sølvvinner på lang tid, da hun torsdag gjestet TV 2-programmet «Senkveld».

- Jeg har ikke sett  Petter på en måned, sa Nordtømme ifølge Dagbladet, uten å ville utdype hvorfor.

Tidligere denne måneden avviste hun imidlertid alle spekulasjoner om at det skal være slutt mellom de to overfor Seher.no.

- Jeg får høre det hele tiden, men jeg bryr meg ikke om ryktene. Vi er fremdeles sammen og har det fint, sa hun til Seher.no.

Nordtømme debuterer fredag som stuntreporter for det populære programmet med Thomas Numme og Harald Rønneberg og sa under innspillingen at hun trivdes i sin nye rolle.

Nordtømme tror også kjæresten vil like TV-debuten hennes.

- Jeg tror han liker det, han kunne sikkert tenkt seg å gjøre dette selv. Men om han er stolt må dere nesten spørre han om, sa hun til Dagbladet.

Nordtømme har også før innrømmet at hun ikke har så mye kontakt med Petter i konkurranseperioder. I mars i fjor sa hun til Her og Nå at hun selv aldri ringte til Petter under OL i fjor.

- Han tar kontakt når han føler for det og vil snakke. Det er best slik, jeg vil nødig forstyrre ham, sa Rachel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har vel et par år til å lage barn på