Jamina og Stian Blipp:

- Har ikke sett mye til hverandre

Stian og Jamina Blipp ble gjenforent i forbindelse med førstnevntes premiere torsdag kveld.

STOLT: Jamina Blipp var tydelig stolt etter ektemannen Stian Blipps premiere. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
STOLT: Jamina Blipp var tydelig stolt etter ektemannen Stian Blipps premiere. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken kunne Jamina Blipp (33) fortelle til Se og Hør at hun er blitt gressenke den siste tiden i forbindelse med ektemannen Stian Blipps (31) show «Cirque du Blipp» i Bergen.

Da det torsdag kveld var duket for premiere, var Jamina naturligvis selvskreven gjest i salen, og møtte stolt ektemannen etter det storslåtte premiere-showet.

- Det er bare en uke siden vi så hverandre sist, men det ser kanskje ikke slik ut. Du verden så deilig å få familien over her til Bergen, stråler Stian med tårer i øynene, mens kona roser han:

- Så fett og så mye glede!

SPENT: Jamina i forkant av ektemannens show torsdag kveld. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
SPENT: Jamina i forkant av ektemannens show torsdag kveld. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer

- Verdt det

Stian ble belønnet med trampeklapp fra full, smittevernvennlig sal, og Jamina legger ikke skjul på at hun har savnet ektemannen den siste tiden.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

- Akkurat nå i det siste har vi ikke fått sett så mye til hverandre. Men når vi ser hva han har fått til her, er det verdt det. Så fantastisk, sier hun.

Sammen med datteren Noelle reiste Jamina til Bergen torsdag formiddag.

- Jeg savner kjæresten og bestevennen min. Vi er vant til å være mye sammen og er veldig kjærlige, så det er rart at han ikke er der. Men jeg heier på han og er veldig stolt. Herregud, det er kjempekult alt han får til, sa hun til Se og Hør i forkant.

Nærmer seg fødsel

33-åringen kunne også fortelle at lille Noelle, som snart blir storesøster, ikke har vært så lenge uten pappaen sin før, og at de derfor har ringt på FaceTime for å snakke med han hver dag.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Blipp-ekteparet venter sitt andre barn sammen denne høsten, og Jamina fortalte denne uken til Se og Hør at terminen er i starten av november. Hun kunne også fortelle at dette svangerskapet er litt annerledes enn det forrige:

- Jeg fikk mage mye tidligere denne gangen, så det har vært tyngre litt lengre. Det er mange som har kommentert: «oi, nå er det vel ikke lenge igjen», også er det fortsatt seks uker igjen.

Hun la heller ikke skjul på at de ser frem til familieforøkelsen, selv om ektemannen altså skal ha show i Bergen frem til termindato. Derfor kan det hende at Jamina må føde uten mannen.

- Det kan fort skje. Heldigvis er det ikke så langt fra Bergen til Oslo, også har jeg veldig fine venner og familie som stiller opp. I verste fall får en av de steppe inn, sa hun.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

LES OGSÅ: - Kan Hailey være gravid?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer