LANGRENNSPAR: Kanadiske Devon Kershaw gratulerte kjæresten Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprenn på 10 km i Davos i februar. Nå gleder Steira seg enormt til å se sin kjære igjen i slutten av oktober. Foto: NTBScanpix
LANGRENNSPAR: Kanadiske Devon Kershaw gratulerte kjæresten Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprenn på 10 km i Davos i februar. Nå gleder Steira seg enormt til å se sin kjære igjen i slutten av oktober. Foto: NTBScanpixVis mer

Har ikke sett kjæresten på to måneder

- Nå teller jeg dager til jeg ser ham, forteller Kristin Størmer Steira.

SEOGHØR.NO: Søndag 20. oktober skal Kristin Størmer Steira (32) på en tre ukers samling i Val Senales, et lite sted i fjellet nord i Italia, for å trene med de beste lannrennløperne i verden.

Vanligvis synes Steira, som normalt har 200 reisedøgn i året, at det kan være tøft å dra på slike turer. Men ikke denne gangen. Nå får hun nemlig besøk av sin kanadiske langrennskjæreste Devon Kershaw (30).

- Normalt må jeg psyke meg opp litt før jeg drar til Val Senales. For tre uker der er lenge. Det skjer ingenting der. Men i år kommer Devon dit, så nå blir ikke tre uker der vanskelig, forteller hun til VG.

Når paret endelig møtes igjen er det nesten tre måneder siden forrige gang de traff hverandre.

– Jeg har vært over der to ganger «i det siste». Men nå har det vært en lang periode denne høsten hvor vi ikke kunne se hverandre. Nå teller jeg dager. Det er ikke lenge til jeg ser ham igjen, sier Steira til avisen.

LES OGSÅ: - Det har vært tøft for meg