Har ikke sett faren på 30 år

Maria Montazamis far valgte bort sine egne barn til fordel for kona.

MISTET KONTAKTEN: - Han har en veldig sjalu kone tror jeg, så han valgte henne foran min søster og meg, sier Maria Montazami, som ikke har sett sin far på 30 år. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MISTET KONTAKTEN: - Han har en veldig sjalu kone tror jeg, så han valgte henne foran min søster og meg, sier Maria Montazami, som ikke har sett sin far på 30 år. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra da Seher.no møtte Maria Montazami i Los Angeles nederst i saken!

SEHER.NO: Maria Montazami (44) har gått rett inn i svenske, og ikke minst norske, hjerter etter sin deltagelse i TV3-programmet «Svenska Hollywoodfruar». I et åpenhjertig intervju med Expressen forteller den svenske TV-stjernen om sitt noe trøblete forhold til sin far.

- Mamma og søsteren min bor i Skåne. Men ikke pappa. Foreldrene mine ble skilt da jeg var fem år gammel, og jeg har ikke sett ham på 30 år. Han bor i Åmål og er sikkert kjempestilig og kjempesnill, sier Montazami til avisen.

Årsaken til at det har gått såpass lang tid siden 44-åringen har hatt kontakt med sin pappa, er ifølge henne selv farens kone.

- Han har en veldig sjalu kone tror jeg, så han valgte henne foran min søster og meg. Det er jo henne han sover med. En stor feil av ham! Men jeg kom over det for lenge siden, erklærer hun.
 
I det samme intervjuet snakker Montazami også ut om forholdet til sin mann. En av de andre Hollywoodfruene, Anna Anka, opplevde nemlig et hardt og bittert brudd etter at hun ble TV-stjerne. Det kommer derimot ikke til å skje med Maria og hennes mann, Kamran.

- Kamran synes jeg er fantastisk, og han støtter meg i alt. Hvis vi noen gang krangler sier vi «Dra til skogs med deg, stikk!», mens neste gang vi ses er alt bra og vi er så glade, sier hun til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ganske håpløst

Se Maria Montazami bryne seg på en norgesquiz da Seher.no møtte henne i hennes hjem i Orange County her:[obj:media:8488]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer