Kate Beckinsale:

Har ikke sett datteren på to år

For Hollywood-stjernen har det vært en tøff tid.

SAVN: Kate Beckinsale har ikke sett datteren sin på veldig lenge, på grunn av coronarestriksjoner. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB
SAVN: Kate Beckinsale har ikke sett datteren sin på veldig lenge, på grunn av coronarestriksjoner. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Koronapandemien har stått for stengte landegrenser over hele verden, portforbud og sosial nedstenging. Lockdown er tatt inn i den norske ordboken, og mange har gått lang tid uten å se sine nære og kjære.

En av dem som har kjent dette på kroppen, er skuespiller Kate Beckinsale (47). Hun har datteren Lily Mo Sheen (22) sammen med ekskjæresten Michael Sheen (52). Det er hennes eneste barn.

På fredag gjestet superstjernen «Live with Kelly and Ryan» for å promotere sin nye film, «Jolt», og det var der hun åpnet opp om det store savnet etter datteren under pandemien. Det melder People.

- Takk gud for FaceTime

- Jeg har ikke sett datteren min på to år, på grunn av alt med pandemien, avslørte Beckinsale.

Hun forklarte videre at hun selv reiste til Canada på grunn av jobb, men datteren kunne ikke komme på besøk.

- Å ikke se datteren din på to år er den mest latterlige tanken. Takk og lov for FaceTime og alt det der.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

FaceTime og Skype har vært en redning for mange relasjoner under koronapandemien, men det blir likevel ikke det samme som å møte menneskene ansikt til ansikt. Det bekymrer både Beckinsale og datteren.

- Vi får begge panikk for at vi skal se veldig gamle ut for hverandre. Hun er sånn «jeg er bare bekymret for at du skal tenke at jeg har blitt gammel», mens jeg bare «jeg kommer til å se gammel ut», sa skuespilleren spøkefullt.

I foreldrenes fotspor

Som nevnt er Beckinsale skuespiller, og har vært å se i en rekke store filmer. Hun er spesielt kjent for sine opptredener i actionfilmer som «Van Helsing», «Whiteout» og «Total Recall».

Også barnefar er skuespiller, og kan skimte med roller i filmer som «Romeo og Juliet», «Twilight» og «Peer Gynt».

Da er det kanskje ikke så overraskende hvilken karrierevei datteren Lily har valgt - nemlig skuespill.

AKTUELL: Datteren til Pia Tjelta - Sofia Tjelta - figurerer i ny Viaplay-serie, Delete Me. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Moren forteller at hun spilte i sin første film i fjor, i en rolle som datteren til Nicolas Cage (57). 47-åringen forteller at datteren dermed er i gang med karrieren, men innrømmer at hun også synes det er litt skummelt.

I talkshowet innrømmer hun å ha sagt til datteren at hun burde bli lege. Men med to suksessrike Hollywood-skuespillere til foreldre, ser det ut til at Lily har arvet talentet til moren og faren.

Beckinsale og Sheen var et par fra 1995 til 2003. Kort tid etter bruddet med barnefaren fant hun lykken med regissør Len Wiseman (48). Året etter var det duket for bryllup, og paret var gift helt til 2019.

Det skal imidlertid nevnes at paret tok ut separasjon allerede i november 2015, men at det tok hele fire år før skilsmissen var et faktum.

LES OGSÅ: Nektes å møte barna - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer