LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press
LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Har ikke råd til å sterilisere seg

Tori Spelling vokste opp i enorm luksus. Nå sliter firebarnsmoren og familien økonomisk.

SEOGHØR.NO: Etter at Tori Spelling (40) og ektemannen Dean McDermott (46) har fått fire barn som perler på en snor ønsket Dean å sterilisere seg. Men pengeproblemer har satt en stopper for at han kan gjennomføre inngrepet.

Dette skal parets regnskapsfører ha fortalt dem, ifølge et intervju Spelling har gjort med People.com, skriver Daily Mail.

Men dette er ikke det eneste firebarnsforeldrene har måtte kutte på grunn av dårlig råd.

- Jeg har ikke kjøpt meg en veske på tre år, og det er helt ok. Jeg kan ikke engang relatere meg til den jenta jeg var i 20-årene som shoppet på Gucci. Jeg fatter ikke at jeg synes det var viktig, forteller Tori i intervjuet.

«Beverly Hills 90210»-stjernen er datter av den avdøde TV-mogulen og milliardæren Aaron Spelling og vokste opp i ekstrem luksus.

Falt ut med moren

- Det er ikke noe mysterium hvorfor jeg har pengeproblemer. Jeg vokste opp rikere enn noen andre kan drømme om, og jeg visste aldri om noe annet.

- Selv om jeg prøver å omfavne en enklere livsstil, så klarer jeg ikke å kvitte meg med min dyre smak. Jeg har et shopping-problem og har kjøpt latterlige mengder med leker og klær til barna, skriver hun i sin nye bok «The High Life», ifølge nettstedet.

Da Toris far døde i 2006 arvet hennes mor Candy Spelling (68) hele den enorme formuen. Ettersom mor og datter ikke har vært på talefot på flere år er det ikke noe hjelp å få fra henne.

Det hjalp heller ikke at Tori og Dean solgte hjemmet sitt i Los Angeles med tap i 2011 eller at TV-serien deres «Tori & Dean: Home Sweet Hollywood» ble tatt av lufta.

- Vi er i underholdningsbransjen og her forandrer ting seg fra år til år. Nå er vi ikke aktuell i noen TV-serie, så vi må være mer forsiktige akkurat som alle andre som ikke har fast jobb, sier hun, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Tori holdt på å dø under graviditeten