Anna Anka:

Har ikke møtt datteren på fire år

- Redselen for flere falske anklager er grunnen til at jeg ikke tør å ta kontakt.

SAVNER DATTEREN: Anna Anka forteller at hun tenker på datteren hver dag, men at hun ikke tør å ta kontakt. Foto: NTB Scanpix
SAVNER DATTEREN: Anna Anka forteller at hun tenker på datteren hver dag, men at hun ikke tør å ta kontakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 ble det kjent at Anna Anka (47), kjent fra blant annet «Svenske Hollywoodfruer», hadde mistet omsorgsretten for sine to barn, etter mange års strid med sine to eksmenn.

Anna har datteren Ellie Yeager (16) med eksmannen, Louis Yeager, og sønnen Ethan (13) med den amerikansk-canadiske sangeren Paul Anka (77), som hun var gift med fra 2008 til 2010.

Allerede i 2014 fortalte 47-åringen at hennes første eksmann i en årrekke hadde jobbet med å vende datteren deres mot henne.

- Å utsette sitt barn for negative uttalelser om sin egen forelder bryter mot de mest grunnleggende regler vi har som foreldre. Det er den verste metoden man kan benytte seg av, hevdet tv-stjernen overfor Expressen den gang.

Nå kommer det frem i et intervju med svenske Hänt at Anna ikke har møtt sin førstefødte på over fire år.

Minnes den siste dagen

47-åringen forteller til nettstedet at det er drøyt 1700 dager siden hun sist så sin nå 16 år gamle datter, som den gang var 12 år og skulle på skolen.

- Jeg slapp henne av ved skolen, og ga henne et kyss og en klem. Jeg fortalte hvor høyt jeg elsket henne. Da visste jeg ikke at det var den siste dagen vi hadde sammen, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer