Prinsesse Märtha Louise:

- Har ikke lyst til å være alene resten av livet

Märtha Louise åpner seg om singellivet i nytt intervju.

NY HVERDAG: I et intervju med Dagbladet Magasinet letter Märtha Louise på prinsessesløret om livet som skilt trebarnsmor. Foto: NTB Scanpix
NY HVERDAG: I et intervju med Dagbladet Magasinet letter Märtha Louise på prinsessesløret om livet som skilt trebarnsmor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er i lørdagens utgave av Dagbladet Magasinet, som også har fått oppslagsplass på forsiden av helgas papiravis, at prinsesse Märtha Louise (46) forteller om livet etter bruddet med Ari Behn (45) - og ønsket etter å finne kjærligheten på ny.

I den tolv sider lange reportasjen, som er gjort under en arrangert tur til India i regi av prinsessens engleskolevirksomhet, besøker 46-åringen blant annet en spåmann.

Han kan fortelle at hun ikke skal oppleve ett, men to ekteskap i løpet av livet - og dermed dukker spørsmålene opp.

LYKKEN BRAST: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn gikk hvert til sitt august 2016. Her er de to avbildet i Stockholm tidligere samme år, en av de siste gangene i offentlig sammenheng som ektepar. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn gikk hvert til sitt august 2016. Her er de to avbildet i Stockholm tidligere samme år, en av de siste gangene i offentlig sammenheng som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen for ny mann

Selv kan Märtha Louise forsikre, med et noe vagt svar, at hun er singel.

- La meg si det sånn: Jeg har det veldig fint som jeg har det nå. Jeg har barn, men ikke kjæreste, i hvert fall ikke sånn på ordentlig, sier hun til magasinet.

46-åringen legger samtidig ikke skjul på at hun er åpen for en ny mann i livet sitt.

- Jeg håper jo at jeg vil finne kjærligheten igjen. Jeg har ikke lyst til å være alene resten av livet. Men akkurat nå må jeg faktisk innrømme at jeg synes det er ganske deilig, sier hun.

I august er det to år siden Märtha Louise og Ari Behn gikk hvert til sitt, etter 14 års ekteskap. Siden den gang har Behn, som nylig skapte storm for bråket rundt sin egen tv-dokumentar, funnet kjærligheten på ny med tolv år yngre Ebba Rysst Heilmann (33).

Godt forhold til Ari

Overfor Dagbladet Magasinet forteller Märtha Louise at forholdet til eksmannen er så godt som det kan være, selv om «en må svelge daglige kameler».

Saken fortsetter under bildet.

- Når vi sees klarer vi å ha det veldig hyggelig. Det er viktig for barna. Jeg er fremdeles kjempegod venn med familien til Ari og han er god venn med min. Alt det der går heldigvis veldig fint. Vi har det virkelig helt ok når vi er sammen, sier hun.

Prinsessen avviser for øvrig rykter om at hun skal ha funnet tonen med tidligere Venstre-politiker Olaf Thommessen (51) - også kjent som eksmannen til Vendela Kirsebom (51) - eller bergensartist Kurt Nilsen (39), som visstnok også har streifet ryktebørsen.

Saken fortsetter under.

Etter bruddet mellom Märtha Louise og Ari Behn ble det kjent at sistnevnte skulle beholde parets hus i Lommedalen, i tillegg til landstedet på Hankø. Eksparet deler omsorgsretten for sine tre barn.

Ari Behn har senere gått til anskaffelse av et nytt krypinn i nærheten av familiens tidligere hjem.

Brakk foten

Märtha Louise, som nylig var i OL-byen Pyeongchang for å kaste glans over den norske troppen i Paralympics, hoppet rundt på krykker i månedene før hun reiste til India i januar. Under Oslo Horse Show i fjor høst ramlet nemlig prinsessen av hesteryggen og brakk foten.

- Endelig er krykkene borte. Og jeg er tilbake på fantastiske Carsall (en hest, journ.anm.) for første gang siden jeg brakk foten, skrev hun på Instagram etter at krykkene var kastet, etterfulgt av emnetaggen «hest er best».

Og apropos uhell, nylig snakket eksmannen Ari Behn om bilulykken han var involvert i for et knapt år siden, da bilen han satt i havnet i grøfta og ble klemt inn i en fjellvegg.

- Glasset sto i setet. Det pulveriserte ikke, slik jeg trodde det skulle. Det sto som et spyd inn i setet. Helt forferdelig. (...) Jeg hadde glasstøv i øynene. De fant en kampestein i baksetet, som antakeligvis ramlet inn vinduet. Den var muligens på størrelse med en fotball. Bilen var totalvrak, konstaterte Behn i sin ferske tv-dokumentar.

Saken fortsetter under videoen.

- TOTALVRAK: I fjor havnet forfatter og kunstner Ari Behn i en bilulykke. Nå forteller han hva som skjedde. Video: TV3 Vis mer

TV-konflikt

Den siste tiden har det som nevnt vært bråk knyttet til Behn og TV3-dokumentarserien «Ari og halve kongeriket».

I slutten av februar ble det nemlig kjent at 45-åringen var i konflikt med TV3 og produksjonsselskapet bak serien, om hva som skal sendes i dokumentaren og ikke.

Tross konflikten fikk programmet sin premiere på tv tidligere denne måneden, der man kunne se at 45-åringen sliter med den sjeldne tilstanden Kolesteatom.

Det vil si at han har en cyste i mellomøret, som kan gi alvorlige komplikasjoner som svimmelhet og tap av hørsel, ifølge Store norske leksikon.

LES OGSÅ: Håver inn millioner på engleskolen

TRONEARV: I et åpent intervju hos Skavlan forteller prinsesse Märtha Louise om tiden som lite barn da debatten om hvorvidt Märtha eller Kronprins Haakon skulle bli Norges neste trone-arving. Video: NRK Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer