SINGEL: Solveig Horne er fortatt singel, 11 år etter bruddet med ungdomskjæresten. Nå vil hun gjerne finne kjærligheten igjen.  Foto: Avisenes Nyhetsbyrå/All Over Press
SINGEL: Solveig Horne er fortatt singel, 11 år etter bruddet med ungdomskjæresten. Nå vil hun gjerne finne kjærligheten igjen. Foto: Avisenes Nyhetsbyrå/All Over PressVis mer

- Har ikke lyst til å leve resten av livet alene

Solveig Horne er fortsatt singel, elleve år etter hun skilte seg fra ungdomskjæresten.

SEOGHØR.NO: For elleve år siden skilte barne- og likestillingsminister Solveig Horne (45) seg fra ungdomskjæresten.

Fortsatt er hun singel, og til VG forteller hun at har måtte lære seg å leve alene. Men hun håper fortsatt på å finne kjærligheten.

- Jeg ønsker selvfølgelig også å finne noen, jeg har ikke lyst til å leve resten av livet alene. Men det å gifte meg og flytte sammen med noen, er ikke det som er langt fremme i mine tanker nå, sier hun til avisen.

For den tidligere slakteren fra Etne sier hun konstant tenker politikk, og at hun må minne seg selv på at det faktisk er sommerferie.

POLITIKER: Solveig Horne har vært barne-og likestillingsminister i 9 måneder. Her med Bent Høie. Foto: FameFlynet Norway
POLITIKER: Solveig Horne har vært barne-og likestillingsminister i 9 måneder. Her med Bent Høie. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hun har måttet tåle mye pepper for sitt syn på homofile og lesbiske, men forteller at det har gjort at hun har modnet som menneske.

Snart drar hun alene til Provence i Frankrike, slik hun har gjort i mange år.

- Jeg kunne godt tenke meg noen å dra på turer med og tilbringe helger sammen med. Men det får komme når det kommer, sier hun.

Nå er hun nemlig mest opptatt av å finne ut av hvilke grupper en forenkling i foreldrepengeordningen vil gjelde for.

LES OGSÅ: Gjorde inntrykk på store og små

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.