Linni Meister og Morten Rognstad:

- Har ikke lukket den døren

Utelukker ikke en fjerde forlovelse.

FRA VENNER TIL KJÆRESTER: I fjor forelsket Linni Meister seg i kameraten Morten Rognstad. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth
FRA VENNER TIL KJÆRESTER: I fjor forelsket Linni Meister seg i kameraten Morten Rognstad. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at det hadde blusset opp romantiske følelser mellom Linni Meister (37) og hennes mangeårige venn Morten Rognstad (45).

13. februar blir kjæresteparet å se på skjermen når de skal konkurrere side om side i «Fangene på fortet». Da Se og Hør møtte paret på programmets pressedag, kunne de lette på sløret om ønskene for fremtiden.

Drømmer om bryllup

Per nå har Meister og Rognstad hvert sitt bosted.

- Vi har hver vår adresse, men er veldig mye sammen, forklarte Rognstad til Se og Hør.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Her viser hun frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Helt ærlig trives vi veldig med det sånn det er nå. Han har yngre barn som går på ungdomsskolen. Vi samarbeider veldig bra. Så er det litt deilig å ha to hjem da, som man pendler frem og tilbake til, innrømmet Meister.

Rognstad er enig:

- Jeg føler alt er til sin tid, så er barna først, men så er det naturlig i fremtiden.

Turtelduene er heller ikke fremmed for å ta forholdet nok et steg videre ved å gifte seg i fremtiden.

ÅPNER OPP: Marion Ravn forteller om kjærligheten på «Lindmo». Se hele sendingen lineært 21.50 fredag eller på NRKTV. Video: NRK Vis mer

- Alt til sin tid, men selvfølgelig, man har ikke lukket den døren, avslørte Rognstad.

- Hvis det blir til at man gifter seg, er man veldig heldig som gifter seg med sin sjelevenn og beste venn, fulgte Meister opp.

Rognstad beskrev kjæresten som en «runaway bride», og siktet til at Meister har vært forlovet tre ganger tidligere. Meister på sin side innrømmet at hun likevel ønsker å stå brud i fremtiden.

- Jeg har i hvert fall ikke vært sånn at jeg har gått så langt at jeg har giftet meg. Alle gode ting er fire. Jeg har så lyst til å gifte meg, men det har ikke vært den riktige ennå, sa TV-profilen spøkefullt.

ROMANSE: Linni Meister og Morten Rognstad klinte til på direkten etter å ha vunnet prisen for årets romanse under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

- Bra forhold til sønnen min

Til tross for at paret kan ha travle hverdager på hver sin kant, finner de tid til å pleie kjærligheten. Til sommeren planlegger de en tur til utlandet med barna, men ser ikke bort fra å få til en romantisk ferie for to også.

- Så er vi veldig flinke til å dra på ferier alene bare for å pleie kjærligheten også.

Til Se og Hør forklarte Rognstad at han aldri har vært så romantisk som i forholdet med Meister. Det kan realitystjernen skrive under på.

- Det har jeg hørt av både moren din og vennene dine, at du aldri har kjøpt blomster til noen tidligere, så det er så søtt. Og du er sånn som gjør det uten at det er en helligdag, morsdag eller valentinsdag, forklarte Meister, og utdypet:

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møtte på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

- Han kan plutselig overraske meg en søndag morgen. Det er så innmari hyggelig, og så har han veldig bra forhold til sønnen min, han følger veldig med på hans store helt Morten.

Det er liten tvil om at turtelduene setter pris på romantikk, og har selvsagt lagt planer for valentinsdagen 14. februar.

- Jeg er verdens verste til å holde på hemmeligheter, jeg elsker å overraske. Så du vet jo hva du får i gave av meg. Det er billetter til «Latter», røpet Meister.

LES OGSÅ: Slår tilbake: - Utrolig rart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer