BERØMT FAMILIE: Kardashian-familien har man i flere å kunne følge via realityserien «Keeping up With The Kardashians». Foto: FAME FLYNET
BERØMT FAMILIE: Kardashian-familien har man i flere å kunne følge via realityserien «Keeping up With The Kardashians». Foto: FAME FLYNETVis mer

Har ikke lappen - fikk luksus-Mercedes

Kim Kardashians 15 år gamle lillesøster vil ikke bli satt i skyggen av sine berømte slektninger.

SEOGHØR.NO:  Det er ikke bare Kim (32), Khloe (28) og Kourtney (34) Kardashian som nyter godt av suksessen til realityserien «Keeping up With The Kardashians».

Den siste tiden har også trioens småsøstre, Kylie (15) og Kendall Jenner (17) tiltrukket seg mer og mer oppmerksomhet.

Kim Kardashians lillesøster, Kylie, har nå tatt nok et skritt inn i kjendisverdenen. 15-åringen har skaffet seg sin egen luksusbil. Ifølge nettstedet Radaronline.com er det nå bekreftet at bilen er eid av Kylie.

Doningen er en Mercedes Benz Gelandewagen. I Norge koster bilen fra 1 455 900 kroner, men med ekstrautstyr og en kraftigere motor nærmer man seg fort to millioner kroner.

Kylies søster, Kim Kardashian, har også samme type Mercedes, men da i en eldre versjon. 

I delstaten California kan tenåringer begynne førekortutdannelsen når de er 15 og et halvt år. Men må da alltid ha med seg en medpassasjer som er over 18 år og har førerkort.

Hvis Kylie består førerprøven i California, vil Jenner få førerkortet når hun fyller 16 år i august.

Kylie Jenner er ikke den første kjendisen som kjører rundt i en Mecedes Benz Gelandewagen. Den røffe SUVen er også favorittkjøretøyet til blant annet Arnold Schwarzenegger og Megan Fox.

LES OGSÅ:   Bekrefter romanse med Kardashian-søster