Emil Hegle Svendsen:

Har ikke kysset kjæresten på to måneder

Skiskytteren Emil Hegle Svendsen gjør alt for å holde seg frisk i VM.

KYSSEFORBUD: Skiskytteren Emil Hegle Svendsen er livredd for å bli syk før VM som går av stabelen i morgen. Foto: Andreas Fadum
KYSSEFORBUD: Skiskytteren Emil Hegle Svendsen er livredd for å bli syk før VM som går av stabelen i morgen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Januar for tre år siden avslørte Se og Hør at skiskytter-stjernen Emil Hegle Svendsen (31) hadde funnet lykken med den vakre TV2-sportsankeren Samantha Skogrand (27).

SKISTJERNE: 31-åringen har i alt 12 gull, 6 sølv og 3 bronse fra tidligere verdensmesterskap, og det er i år ti år siden han fikk sin første VM-medalje, en bronsemedalje, på mixedstafett under VM i Antholz i 2007. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SKISTJERNE: 31-åringen har i alt 12 gull, 6 sølv og 3 bronse fra tidligere verdensmesterskap, og det er i år ti år siden han fikk sin første VM-medalje, en bronsemedalje, på mixedstafett under VM i Antholz i 2007. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Siden den gang har kjærligheten blomstret for det folkekjære paret, og i desember gikk Svendsen ned på kne til sin vakre kjæreste.

Nå håper paret på suksess for Emil i VM i skiskyting, som starter i Hochfilzen torsdag.

Ifølge NRK, som først omtalte saken, er forlovelsen fortsatt ikke feiret med et kyss. Emil avslører at han har latt være å kysse kjæresten Samantha Skogrand helt siden begynnelsen av desember.

– Jeg har gjort alt for å holde meg frisk. Også på hjemmebane. Det er fort gjort å glemme seg bort, men det får bare være sånn de månedene her. Det er faktisk litt hennes forslag også, og det er jo veldig smart, forteller Svendsen.

Ovenfor NRK bekrefter Skogrand at det faktisk er hun som har bestemt dette.

FORLOVET: Skiskytter Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på taket på Steen og Strøm. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Skiskytter Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på taket på Steen og Strøm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Det er faktisk jeg som har bestemt dette, og ikke han, stakkars.

- Jeg blir veldig sjeldent syk, men føler jeg drar med meg bakterier hjem likevel. Utøvere er jo så utsatte i tillegg. Han har vært en del syk de siste årene, og jeg vil ikke være årsaken til mer sykdom. Men det er veldig lett å glemme seg, ja, sier Skogrand.

Hygger seg på andre måter

De to har imidlertid ikke unngått all kontakt de siste månedene.

Under et intervju med P4s Radiofrokost torsdag morgen avslører Svendsen at det ikke har vært mangel på kos selv om kyssing er utelukket.

– Samantha og jeg har hygget oss på andre måter enn akkurat kyssing. Det er jo mulig å gjøre andre ting, sier han og ler.

Fant kjærligheten på jobb

Det var etter at duoen ble tatt på fersken da de flørtet gjennom sosiale medier, at de til slutt bekreftet forholdet. Et halvt år etter flyttet turtelduene sammen i en villa på Vinderen i Oslo.

Selv om paret ofte må tilbringe mye tid borte fra hverandre i forbindelse med jobb, er kjærligheten mellom dem upåvirkelig.

I et tidligere intervju med Se og Hør i mars, åpnet også Emil seg om samboerskapet med den blide 26-åringen.

– Hun er en fantastisk støtte for meg, og står ved min side uansett resultat, sa han.

Paret ble introdusert for hverandre via felles venner.

Det gikk imidlertid litt tid før de bestemte seg for å satse for fullt på hverandre.

– Jeg hadde en del igjen av sesongen og hadde ikke tid til kjæreste, men vi holdt kontakten og møttes sporadisk. Jeg skjønte vel innerst inne at jeg ikke måtte la henne slippe. Jeg var tidlig betatt, mintes trønderen til ukebladet.

LES OGSÅ: - Jeg har tilgitt mamma for at hun forlot meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer