KLINTE TIL: Mischa Barton fikk seertallene til tenårings-såpen "The O.C." til nye høyder, da hun kysset skuespillerkollegaen Olivia Wilde foran kamera. Foto: WENN
KLINTE TIL: Mischa Barton fikk seertallene til tenårings-såpen "The O.C." til nye høyder, da hun kysset skuespillerkollegaen Olivia Wilde foran kamera. Foto: WENNVis mer

- Har ikke hatt sex på lenge

Men på film har Mischa det hetere enn noensinne...

SEHER.NO: Den tidligere "O.C."-stjernen Mischa Barton er kjent for å ikke spare på kruttet i dampende nakenscener foran kamera.

Men når det kommer til privatlivet, innrømmer 23-åringen at det blir lite selskap i senga.

- Jeg har bare sex når jeg er i et forhold. Og for tiden er jeg single, så jeg har ikke hatt sex på lenge, sier hun til den nyeste utgaven av det britiske FHM.

Tidligere i februar ble det kjent at Barton skal ha blitt dumpet av The Kooks-gitaristen Luke Pritchard (23).

Til tross for at hun flere ganger har blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, hevder Barton at hun pleier å bli venn med mennene hun møter istedenfor å vurdere dem som kjærestemateriale.

- Menn er mye enklere å forholde seg til enn kvinner. Det er ingen drittslenging. Så jeg ender for det meste opp med å lære å spille gitar av dem.

Mischas mannlige beundrere får trøste seg med at hun til tross for det selvpålagte sølibatet ikke har planer om å droppe lettkledde scener på film eller TV.

Tidligere har hun blant annet spilt inn hete scener med andre jenter i TV-serien "The O.C." og filmen "You and I", og kastet alle klærne i sex-komedien "The OH in Ohio".

- Å gjøre nakenscener plager meg ikke. Det kommer an på om jeg stoler på regissøren eller ikke, sier hun til FHM.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hurra for Mischa Barton