SINGEL: I fire år har Rune Rudberg levd singellivet og avkrefter nå myten om at han har hatt sex med over 1000 damer.  Foto: Stella Pictures
SINGEL: I fire år har Rune Rudberg levd singellivet og avkrefter nå myten om at han har hatt sex med over 1000 damer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har ikke hatt sex med 1001 damer

Rune Rudberg er singel, men holder damene litt på avstand.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Rune Rudberg (52) var lenge kjent som en kvinnebedårer og ryktene skulle ha det til at han hadde hatt sex med over 1000 damer. I 2007 ga han også ut låten «1001, 1002, 1003», men nekter for at han har gått til sengs med et firesifret antall damer.

- Så er det jo dette ryktet med meg og damene som er veldig medieskapt. Det med 1001 damer, det er jo bare vås, sier han til Dagbladet.

- Er det ikke 1001 damer?

- Nei, er du gæren. Tusen damer! Det er mye altså. Det verste er hvis du spør andre musikere som har spilt med meg, så vil du få svar at jeg er sannsynligvis den musikeren som har gått oftest hjem alene eller alene på hotellrommet, sier 52-åringen til avisen.

FOLKEKJÆR: Trøgstad-mannen Rune Rudberg slo igjennom på 80-tallet med låten «Ut mot havet».  Foto: NTB scanpix
FOLKEKJÆR: Trøgstad-mannen Rune Rudberg slo igjennom på 80-tallet med låten «Ut mot havet». Foto: NTB scanpix Vis mer

Glad i hjemmekos

Rudberg har fått syv barn med syv ulike kvinner. Han er nå singel og leter fortsatt etter drømmedama.

I et tidligere intervju med VG har artisten beskrevet sin ideelle partner slik;

- Hun være glad i hjemmekos, reising og motorsport. Hun må være sporty og ikke sur. Jeg er lei av sure folk - livet er for kort til å være sur. Den damen må jeg kunne le mye sammen med.

Han har flere ganger vært i klammeri med lovens lange arm, og i fjor sonet han en dom på 45 dager for oppbevaring av narkotika og for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Nå forteller artisten at han har kuttet ned på alkoholen, fester mindre og holder damene på avstand.

Rune Rudberg er i år nominert med bandet Rune Rudberg Band i kategorien «Dansband», under Spellemannprisen som avholdes i Stavanger Konserthus 18. januar.

LES OGSÅ: - Jeg tok et ordentlig oppgjør med meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer