JOBBER MYE: - Vi jobber alltid mye i helgene hele vinteren, forteller Ellefsen til Seher.no. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no
JOBBER MYE: - Vi jobber alltid mye i helgene hele vinteren, forteller Ellefsen til Seher.no. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

- Har ikke gått på ski på årevis

TV-profilen er ekspert på vintersport, men er ikke opptatt av å holde seg i form selv.

Publisert
SEHER.NO: NRKs sportsprofil Karen-Marie Ellefsen (60) skal de kommende dagene sammen med ekspertkommentator Espen Bredesen dekke VM fra sletta. Men selv om hun er ekspert på vintersport, innrømmer Ellefsen at hun ikke er en ivrig skigåer selv.

Da Seher.no møtte Ellefsen i forbindelse med NRK Sportens pressetreff i forkant av VM, fortalte 60-åringen at hun ikke har gått på ski på mange år.

- Jeg orker ikke drive med vintersport selv, men jeg har ikke vært så veldig ivrig på vintersport noen gang.  Vi jobber alltid mye i helgene hele vinteren, men å gå på skitur eller heller ikke min greie. Der må jeg nok melde pass, og si at der er jeg ikke noe god. Jeg har ikke gått på ski på mange år! sier hun til Seher.no.

60-åringen har tidligere innrømmet at hun ikke er det minste opptatt av trening.

- Alle trener hele tida, og jeg er snart den eneste som ikke trener. Det er blitt et hysteri rundt både trening og kosthold, og folk får dårlig samvittighet bare de spiser to peanøtter. Det eneste som kunne gitt meg motivasjon til å trene, er hvis jeg ble overvektig, har hun tildigere uttalt til Kamille.

Ellefsen har holdt på lenger enn noen annen kvinnelig sportskommentator i Norge, og de siste ukene har gått med det å forberede seg til VM-jobben.

- Jeg følger med på det som skjer gjennom vinteren og leser meg opp. Det går mange timer til forberedelsene. Du blir aldri godt nok forberedt, og det er alltid noe som kan gjøres som ikke er gjort, derfor må man også oppdatere seg og forberede seg underveis. Man er på en måte på jobb selv om man egentlig ikke er på jobb. I tankene er man jo på jobb hele tiden når man er våken i den perioden det gjelder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Merker jeg blir tjukkere og tjukkere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer