Har ikke forandret seg på 12 år

Halle Berry har knapt nok blitt eldre siden årtusenskiftet.

12 ÅRS FORSKJELL: Halle Berry på stranda med familien i sommer på bildet til høyre, mens hun på bildet til venstre er på den røde løperen under premieren av «X-Men» i New York, i 2000. Foto: All over press
12 ÅRS FORSKJELL: Halle Berry på stranda med familien i sommer på bildet til høyre, mens hun på bildet til venstre er på den røde løperen under premieren av «X-Men» i New York, i 2000. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerinnen Halle Berry (46) er kjent som blant annet James Bond-piken Jinx fra «Die Another Day». Hun er også blitt kåret til verdens mest sexy kvinne.

En av de første store rollene hennes, var som mutanten Storm i «X-Men» fra 2000. Siden den gang har hun knapt forandret seg.

- Halle ser minst ti år yngre ut enn det hun er. Vi prøver å kvitte oss med det hun ikke liker, men fortsatt beholde den kvinnelige formen på kroppen. Det betyr lange tynne lårmuskler, rumpa høyt på kroppen og harde magemuskler, sier hennes personlige trener Nat Bardonnet til US Weekly.

Halle trener med Bardonnet fire ganger i uken, og spiser fem ganger om dagen. Maten inkluderer fisk, supper og salater. I tillegg til proteindrikker og energibarer. Det strenge kostholdet kan også være nødvendig, fordi hun lider av sukkersyken.

Til tross for at hun så sent som i fjor sommer hevdet at hun aldri ville gifte seg igjen, er hun nå forlovet med Olivier Martinez. Den veltrente skuespillerinnen fødte datteren Nahla i 2008. Nå drømmer hun om enda et barn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flytter til Afrika med kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer