VIL HA FLERE BARN: Mia Gundersen og ektemannen Marcel Leliënhof har ifølge KK søkt om å få adoptere igjen. Her er Gundersen med sin lille sønn, Daniel.  Foto: STELLA PICTURES
VIL HA FLERE BARN: Mia Gundersen og ektemannen Marcel Leliënhof har ifølge KK søkt om å få adoptere igjen. Her er Gundersen med sin lille sønn, Daniel. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Har ikke følt savn etter å føde mitt eget barn

Nå har Mia og Marcel søkt om å få bli foreldre igjen.

SEHER.NO: «Norske Talenter»-dommer og artist Mia Gundersen Leliënhof (48) har aldri lagt skjul på at dagen da hun fikk hente hjem sin lille adoptivsønn, Daniel (6), fra Etiopia, var en av de største i hennes liv.

Og i et ferskt intervju med kvinnebladet KK, forteller den populære artisten at hverken hun eller fotografektemannen Marcel Leliënhof har angret på at de valgte å adoptere.

- Det å adoptere...jeg må si jeg er glad at det ble som det ble. Jeg har ikke følt savn etter å føde mitt eget barn. Ikke når det er så utrolig mange som trenger et nytt hjem fylt med kjærlighet og omsorg. Vi føler oss heldige som får lov til å bli foreldre på denne måten, sier Gundersen til KK.

Mia og Marcel har tidligere uttalt at de drømmer om å få flere barn, gjerne fra samme barnehjem som Daniel. 

Og ifølge KK har paret nå søkt om å få bli foreldre igjen, og håper at sønnen skal få oppleve hvordan det er å ha søsken.

Artisten, som selv opplevde å bli mobbet i ungdomstiden, forteller også at hun er en skikkelig «løvemor», og at hun hadde vært villig til å «gjøre alt» dersom hun hadde oppdaget at sønnen ble plaget for sin utenlandske opprinnelse.

- Jeg er en løvemor. Om Daniel hadde blitt mobbet fordi han er annerledes, hadde jeg gjort alt. Jeg har selv sett hvor vanskelig det er å bryte den negative tankegangen du er blitt påført, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hemmelig plan for å holde formen