- Har ikke følt at jeg er klar for å få barn

Marthe Sveberg stresser ikke med familieforøkelse.

LETER ETTER FRIER: Marthe Sveberg har vært programleder for blant annet «NRK Super», «Skal vi danse» og nå sist, «Jakten på kjærligheten» (bildet). Foto: TV 2
LETER ETTER FRIER: Marthe Sveberg har vært programleder for blant annet «NRK Super», «Skal vi danse» og nå sist, «Jakten på kjærligheten» (bildet). Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer giftet den populære programlederen Marthe Sveberg (34) seg med musiker Håvard Bjørshol (30) i en romantisk seremoni på Vøienvolden Gård på Sagene i Oslo.

- Det var en nydelig dag, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Den utadvente 34-åringen var onsdag denne uken gjest i Morten Hegseths (26) faste «skeie ut»-spalte i TV 2-programmet «Ettermiddagen», hvor hun blant annet fortalte åpenhjertig om at hun har vært nødt til å ty til både sigaretter og alkohol, for å komme over fortidens kjærlighetssorger.

Sveberg har tidligere uttalt at hun ikke er sikker på om hun noen gang vil bli mor, og innrømmet i det samme intervjuet at hun blir irritert på dem som lurer på om hun skal få barn snart.

- Jeg har ikke følt at jeg har vært klar for å få barn. Hvis jeg skal få barn har jeg lyst til å være en litt mer «together» som person. Jeg synes det er litt frekt når jeg får høre «ja, skal du trøkke ut noen unger snart da, nå som du er gift?». Eh, det har ikke du noe med!, forteller Sveberg.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV  


Men programlederen, som i disse dager er å se på skjermen i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», er absolutt glad i barn.

Hun har tidligere ledet «Melodi Grand Prix Junior», «Fin Fredag» og spørreprogrammet «Superkviss», begge på den barnevennlige kanalen NRK Super.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Marthe Sveberg: - Det ble en del grining 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer