Har ikke fjernet Maria Bonnevie-tatoveringen

Skuespilleren Mikael Persbrandt trykker fortsatt ekskjæresten til sitt bryst...

EKSKJÆRESTER: Mikael Persbrandt og Maria Bonnevie var sammen i flere år, helt til det ble avslørt at Persbrandt hadde vært utro. Nå er Maria sammen med talkshowkongen Fredrik Skavland. Foto: STELLA PICTURES
EKSKJÆRESTER: Mikael Persbrandt og Maria Bonnevie var sammen i flere år, helt til det ble avslørt at Persbrandt hadde vært utro. Nå er Maria sammen med talkshowkongen Fredrik Skavland. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Den skandaleombruste svenske skuespilleren Mikael Persbrant (47) og Maria Bonnevie (36) gikk hvert til sitt i 2005. I nesten syv år var Bonnevie sammen med den svenske skuespilleren, men forholdet tok slutt da Aftonbladet avslørte at Persbrandt ventet barn med Ulf Lundells datter, Sanna.

Men nå gjør Persbrandt det klart at han likevel har et veldig god forhold til ekskjæresten sin, han har nemlig latt seg avbilde med ekskjæresten navn, Maria, tatovert inn på det venstre brystet.

Hans nåværende kjæreste, Sanna Lundell (31), sier til Dagbladet at hun ikke har noen problemer med at Maria Bonnevies navn pryder sin kjæres bryst.

- Alle har minner som de bærer med seg. Jeg har en tatovering med navnet til ekskjæresten på min korsryggen. Så jeg kan ikke vært sur for Maria tatovering, sier Lundell til avisen.

Bildene av Mikael i bar overkropp har blitt tatt i forbindelse med promoteringen av hans nye film «Hævnen», som har norgespremiere 24. september.

De siste fire årene har skuespillerinnen Maria levd et familieliv med samboeren og talkshowkongen Fredrik Skavlan og hans tre barn i Oslo.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det føltes ikke bare greit