Mel B:

- Har ikke et sunt sexliv som singel

Sangstjernen forteller imidlertid at sexlysten avtar når hun er singel.

BLE SINGEL: Melanie Browns ekteskap med Stephen Belafonte tok slutt i fjor. Nå snakker hun om sexlivet sitt. Foto: NTB Scanpix
BLE SINGEL: Melanie Browns ekteskap med Stephen Belafonte tok slutt i fjor. Nå snakker hun om sexlivet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjoråret var et relativt turbulent år for den tidligere Spice Girls-stjernen Mel B (42).

Da gikk hun nemlig gjennom en særdeles tøff skilsmisse med regissøren Stephen Belafonte (42) - som hun var gift med i ti år.

Sangfuglen anklaget blant annet eksmannen for utroskap, vold og mishandling, mens han svarte med å si at hun ruset seg foran barna.

I skilsmissepapirene stod standardfrasen «uforenlige forskjeller» oppført som hovedgrunn til bruddet, men allerede i 2014 svirret det rykter om at Stephen slo kjendis-kona.

- Et sunt sexliv

Nå har endelig «Scary Spice» det bedre enn på lenge, og nyter kvalitetstid med døtrene Phoenix (19), Angel (11) og Madison (6), som hun har fra tre ulike forhold. Yngstemann med Belafonte.

Saken fortsetter under bildet.

BARNA FØRST: Her er Mel B sammen med døtrene (f.v): Phoenix, Madison og Angel, samt eksmannens datter, Giselle, under Nickelodeon's 2018 Kids' Choice Awards i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix
BARNA FØRST: Her er Mel B sammen med døtrene (f.v): Phoenix, Madison og Angel, samt eksmannens datter, Giselle, under Nickelodeon's 2018 Kids' Choice Awards i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trebarnsmoren innrømmer å ha en umettelig appetitt på sex, spesielt når hun dater noen, men sier at lysten avtar når hun er singel.

- Når jeg er sammen med noen, og selv om jeg kanskje ikke liker dem, så har jeg et sunt sexliv. Når jeg er singel har jeg ikke det, avslører hun på TV-showet «Loose Women», ifølge Contactmusic.com.

Videre forteller «America's Got Talent»-stjernen at hennes lidenskap for sex ikke blir påvirket av stressfaktorer som forhold og barn.

På spørsmål om det er noe som helst som kan få henne til å miste sexlysten, svarer hun enkelt og greit «nei».

Skriver bok

Mel B deler også at hun snart er klar til å gi ut en bok hvor hun forteller alt om sitt turbulente forhold til Stephen Belafonte.

- Det har vært som å gå til terapi. Heldigvis hjelper min kjære venn, Louise, meg å skrive. Det er ikke sånn at jeg bare slenger dritt, men jeg håper å nå ut til noen som kan kjenne seg igjen og få dem til å føle seg sterkere.

- Hvis man er i et dårlig, giftig eller usunt forhold, har blitt traumatisert eller føler seg fanget, så er det mulig å komme seg ut av det. For meg tok det nesten ti år, men jeg kom meg ut og jeg er lykkeligere, sier hun, ifølge nettstedet.

SPICE GIRLS: Selv om hele Spice Girls var samlet på «Viva Forever»-premiere i 2012, holdt Victoria Beckham seg til familien på den røde løperen. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Påstått affære med gift mann

For øvrig har det de siste månedene svirret rykter om at Mel B har kommet seg tilbake på «sjekker'n» etter det brutale bruddet med eksmannen.

I august meldte TMZ at popstjernen hadde funnet lykken med en politimann i Beverly Hills. Nettstedet skrev at paret hadde datet i flere måneder allerede.

De to skal ha møttes gjennom felles venner, og etter et par uker skal artistens nye flørt ha overnattet opptil flere ganger i uken, hevdet kilder nær Mel B den gang.

Ifølge Mirror ble politimannen imidlertid navngitt som Ryan Lawrence, og det ble kjent at han var en gift mann.

The Sun skrev at popstjernen avviste romanseryktene etter kort tid ved å understreke at hun var «glad for å være singel», men så sent som i september publiserte tabloidavisen et bilde av Mel B og en mann som skal ha vært Ryan, mens de spiste lunsj sammen.

LES OGSÅ: Se, så stor kjendisdatteren har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer