- Har ikke blondiner det mer moro?

Popstjernen Mira Craig stortrives etter sin hårfine forvandling.

LYS: Men på Elles sommerfest hadde artisten totalt skiftet stil og kom som blondine. Foto: Tor Lindseth
LYS: Men på Elles sommerfest hadde artisten totalt skiftet stil og kom som blondine. Foto: Tor Lindseth Vis mer
SEOGHØR.NO:   Artist Mira Craig (30) kom rett fra frisørstolen på ELLEs sommerfest på torsdag. Popstjernen er opprinnelig mørk, men bestemte seg for at hun ville skifte stil.
 
- Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Er det ikke sånn at blondiner har det mer moro? Hehe. Jeg skal i alle fall teste det nå, ler skjønnheten.

Tidligere har både artisten Alexandra Joner og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias fått mye oppmerksomhet etter sine dramatiske forandringer på hårfronten.

Mira studerer design ved moteskolen ESMOD på heltid, og i tillegg har hun og samboeren Numa Norderhaug sønnen Mio på to år.

Nå er det en stund siden vi har hørt noe på musikkfronten, men 30-åringen lover at det ikke blir lenge til neste musikkvideo.

- Jeg reiser til Japan for å spille inn en helt ny video til en sang dere ikke har hørt ennå.  Jeg gleder meg! Jeg lager dessuten alle kostymene selv nå også.

Sønnen Mio får ikke være med på turen.

- Jeg har tidligere hatt ham med meg på innspilling, og det blir bare stress. Det er greit å konsentrere seg 100 % når man er på jobb.

LES OGSÅ:  - Kanskje jeg får en ring snart