Prins William, prins Harry og Meghan Markle:

- Har ikke blitt spurt om å være forlover

Prins William avslører at lillebror fortsatt ikke har stilt ham det store spørsmålet.

FORLOVER: Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, var det prins Harry som fikk det ærefulle oppdraget å være forlover. Nå gjenstår det å se om William får samme forespørsel. Foto: NTB Scanpix
FORLOVER: Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, var det prins Harry som fikk det ærefulle oppdraget å være forlover. Nå gjenstår det å se om William får samme forespørsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I slutten av november ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) og prins Harry (33) har forlovet seg.

Bryllupet finner sted i St. George's Chapel i Windsor Castle 19. mai. Selv om den store begivenheten bare er få måneder unna, har ikke prins Harry valgt sin forlover - ennå.

Da prins William selv giftet seg med hertuginne Kate (36) i 2011, gikk det ærefulle oppdraget om å være forlover til lillebroren.

I et radiointervju med Roman Kemp på onsdag avslørte prins William (35) imidlertid at han så langt ikke har blitt forespurt det samme.

- Han har ikke spurt meg - ennå, bare for å understreke det. Det kan bli et sensitivt tema, fortalte han, ifølge People.

FORLOVERE: Pippa Middleton og prins Harry var begge forlovere da hertuginne Kate og prins William giftet seg i 2011. Foto: NTB Scanpix
FORLOVERE: Pippa Middleton og prins Harry var begge forlovere da hertuginne Kate og prins William giftet seg i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mulig brudepike

Det er så langt ikke kjent hvem Meghan Markle vil velge som sin forlover. Tidligere har det imidlertid blitt spekulert i om 36-åringen vil velge blant andre «Baywatch»-stjernen Priyanka Chopra som brudepike.

Saken fortsetter under:

Da Meghan og Harry annonserte forlovelsen, var Priyanka en av de første til å sende sin gratulasjon og lykkeønskninger til paret.

- Gratulerer til venninnen min Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad for deg Meg (Meghan). Du fortjener alltid det beste. Fortsett med det smittsomme smilet, skrev hun under et bilde av det nyforlovede paret.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Dato-trøbbel

Alt peker imidlertid mot at prins Harry vil velge storebror som sin forlover på den store dagen.

Til tross for at dette blir en stor dag for den britiske prinsen og hans utkårede, kan det late til at datoen for bryllupet ikke har falt helt i god jord hos prins William (35).

35-åringen er nemlig svært fotballinteressert, i tillegg å være president for det engelske fotballforbundet, Football Association.

Det kan dermed se ut til at prins William står overfor et dilemma til våren. Finalen i FA-cupen er nemlig lagt til samme dato som lillebrorens bryllup.

Kensington Palace har imidlertid insistert på at de to begivenhetene ikke vil krasje med hverandre.

LES OGSÅ:​​ - Victoria Beckham vil lage brudekjolen til Meghan Markle