LA SEG INN TIL BEHANDLING: Demi Moore skal nå leve i total isolasjon på en avvenningsklinikk i Utah, mens hun får behandling for blant annet rusproblemer og spiseforstyrrelser. Foto: Fame Flynet
LA SEG INN TIL BEHANDLING: Demi Moore skal nå leve i total isolasjon på en avvenningsklinikk i Utah, mens hun får behandling for blant annet rusproblemer og spiseforstyrrelser. Foto: Fame Flynet Vis mer

Har ikke blitt sett siden januar

Demi Moore sitter i total isolasjon på en avvenningsklinikk for å komme til hektene.

Publisert
SEHER.NO: Helt siden en blondinen Sara Leal i september avslørte at hun hadde vært elskerinnen til TV-stjernen Ashton Kutcher, har fansen fryktet for helsen til hans filmstjerne-kone Demi Moore.

Demi har stadig blitt tynnere og tynnere etter at bruddet var et faktum i november, har hun skydd offentligheten så mye som mulig.

Nå har ikke 49-åringen blitt sett offentlig siden januar ifølge People.

Det skal ifølge en kilde bladet har snakket med skyldes at Demi sitter i total isolasjon på avvenningsklinikken Cirque Lodge i delstaten Utah.

Filmstjernene Kirsten Dunst og Melanie Griffith er blant Hollywood-kjendisene som tidligere har vært innlagt til behandling på den samme klinikken.

Moore skal ha lagt seg inn på klinikken frivillig etter at hun i slutten av januar ble kjørt til sykehus i ambulanse, etter at noen i hjemmet hennes hadde ringt nødnummeret 911.

- Hun har besøksforbud og får kun snakke med en svært liten gruppe mennesker, sier kilden til People.

Bladet hevder også at Moore blir behandlet for spiseforstyrrelser og rusavhengighet.

Moore ble også behandlet for rusproblemer på 80-tallet etter at hun ble en stjerne blant gjennom filmen «St. Elmo's Fire».

Demis eks-mann og far til hennes tre barn - filmstjernen Bruce Willis - skal flere ganger ha bedt henne oppsøke hjelp den siste tiden.

Han var bekymret for henne og ønsket at hun ville bli bedre. Mange av vennene hennes har gjort det samme, men hun vil bare ikke lytte, sier en kilde til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trygler eks-kona om å søke hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer