Har hun virkelig blitt så tynn?

Realitystjernen er nesten ikke til å kjenne igjen...

VISER SEG FREM: Kelly Osbourne viste frem sin slanke kropp i en tettsittende sølvkjole. Stjernen har tatt av seg nesten 20 kilo. Foto: Stella Pictures
VISER SEG FREM: Kelly Osbourne viste frem sin slanke kropp i en tettsittende sølvkjole. Stjernen har tatt av seg nesten 20 kilo. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha opptrådt med «The Pussycat Dolls» på Viper Room i Los Angeles i går kveld, kom realitystjernen Kelly Osbourne (25) ut i en minimal sølvkjole med åpen rygg, nettingstrømper - og prikken over i`en en glitrende rød hatt.

Rockedatteren har endelig fått den kropen hun har jobbet så hardt og lenge for å få, så det er kanskje ikke så rart at Kelly er ivrig etter å vise den frem, skriver DailyMail.


Kelly, som har mistet nesten 20 kilo etter å ha vært med i den amerikanske versjonen av «Dancing with the Stars», stod i går på scenen sammen med blant annet «The Pussycat Dolls», Carmen Electra og sangerinnen Maya. Hun er nesten ikke til å kjenne igjen fra tidligere bilder.

Tidliger på kvelden, ankom hun Viper Room iført en bare en glitrende BH, et svart korsett, nettingstrømper, hotpants og sølvsko.

Før sin opptreden på den eksklusive tilsetningen, avslørte Kelly overfor sine fans hvilke sanger hun skulle synge.

- Det kommer til å bli meg, Carmen Electra, Mya og noen «Dolls». Jeg skal synge en sang som heter «13» og «Big Spender». Det er første gang jeg danser siden «Dancing with the Stars», men det er veldig forskjellig. Dette blir ikke stiv selskapsdans, men mye mer sexy, skrev Osbourne i sin egen spalte i Closer Magazine.

Tidligere denne uken fortalte Kelly at det er kardiotrening som er hemmeligheten bak hennes slanke figur.

- Helt siden «Dancing with the Stars» har jeg forsøkt å trene minst en halvtime kardio hver dag, men ingenting for sprøtt, sier hun.

Realitystjernen har tidligere fortalt at hun aldri har vært lykkeligere og mer fornøyd med seg selv enn det hun er nå, og sier at mye er takket være hennes nye matvaner og treningsregime.

- Jeg har endret matvanene mine totalt etter «Dancing with the Stars». Jeg har lært at det å spise bare litt av noe som ikke inneholder sukker eller karbohydrater før du legger deg hjelper, fordi det holder metabolismen gående. Mange sier at man ikke skal spise før man legger seg, men jeg synes at det å ta en liten snack, bare et eple eller noe slikt, virkelig hjelper, har hun uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Sexy og slankere enn noensinne