- Har hun til slutt vist for mye?

Miley Cyrus hadde tilsynelatende lagt igjen trusene hjemme før hun dro på byen i London.

PÅ BYEN: Miley Cyrus festet sammen med Pixie Geldof og Nicole Scherzinger i London i helgen. Det eneste som vakte oppsikt ved siden av Cyrus' ultrakorte shorts, var Scherzingers bistre ansiktsuttrykk. Hun skal være knust etter bruddet med Lewis Hamilton Foto: All Over Press
PÅ BYEN: Miley Cyrus festet sammen med Pixie Geldof og Nicole Scherzinger i London i helgen. Det eneste som vakte oppsikt ved siden av Cyrus' ultrakorte shorts, var Scherzingers bistre ansiktsuttrykk. Hun skal være knust etter bruddet med Lewis Hamilton Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus (20) blir visst bare mer og mer vågal i antrekksvalgene sine.

20-åringen har lagt sin elsk på kort-korte shorts i allslags former og farger, og er ikke redd for å vise seg lettkledd i full offentlighet.

Den sylslanke sangeren er etter alt å dømme spesielt glad i å fremheve sine lange ben, men under en bytur i London i helgen ble det for mye av det gode.

«We Can't Stop»-sangeren var iført en ekstremt kort olashorts, tilsynelatende uten truser under. Eller kanskje undertøyet hadde kommet helt på feil kurs, skriver The Sun - som spør om ikke Miley til slutt har prestert å vise frem for mye.
 
Den omstridte sangeren hadde heldigvis en gullfarget veske med seg, som innimellom dekket til skrittet hennes. De oppsiktsvekkende olashortsene kombinerte hun med sorte platåstøvletter, en åpen hvit skjorte under en kort, sort genser og en rekke smykker.

20-åringen festet sammen med Pixie Geldof (22) og nysingle Nicole Scherzinger (35), først på nattklubben The Box. Deretter gikk turen videre til Cirque Le Soir, der de fortsatte festingen til nærmere halv fem om morgenen.

Cyrus, som stadig er forlovet med «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (23), så dessuten ut til å finne tonen med en ukjent kjekkas. De to ble fotografert med armene rundt hverandre, mens de smilte og lo.

Miley Cyrus befinner seg i London for å promotere singelen «We Can't Stop».

LES OGSÅ: Skiller seg etter 19 år


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer