Selena Gomez:

- Har hun operert brystene?

Fansen er forvirret etter sangstjernens Instagram-bilde.

RYKTEFLOM: Den verdensberømte sangstjernen Selena Gomez vekket oppsikt da hun delte et bilde av seg selv på Instagram. Foto: NTB scanpix
RYKTEFLOM: Den verdensberømte sangstjernen Selena Gomez vekket oppsikt da hun delte et bilde av seg selv på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten og skuespilleren Selena Gomez (26) har den verdens mest populære Instagram-konto, med svimlende 142 millioner følgere.

Hun har derfor angivelig blitt godt vant med å få både positive og negative tilbakemeldinger på innleggene hun velger å dele på profilen sin.

Ifølge Mirror gikk det varmt i kommentarfeltet hennes da hun delte et bilde av seg selv tidligere denne uken. Bildet viser en smellvakker Selena som tilsynelatende sitter på en bar med en drink godt plassert i hånda.

Det er imidlertid én detalj flere av følgerne hennes har bitt seg merke i.

«Så det er der hun var vært. Kommet seg til hektene igjen etter en brystoperasjon», skriver en av følgerne hennes.

«It Ain't Me»-sangeren har nemlig vært av-og-på i rampelyset de siste årene på grunn av helsemessige årsaker. Hun lider av betennelsessykdommen lupus, og i fjor måtte hun gjennomgå en krevende nyretransplantasjon som følge av sykdommen.

Saken fortsetter nedenfor.

Forskjellige meninger

Det er flere av følgerne til sangstjernen som er overbeviste om at hun har lagt seg under kniven for å forstørre brystene sine:

«Har hun opertert brystene sine?»

«Jeg forstår ikke hvorfor hun har operert seg. Hun er jo så vakker».

«Er hun gravid??? Eller har hun operert brystene? Jeg mener, ingen push up-BH gjør dette».

«Nei..... Hvorfor? Du trenger ikke de puppene, du er vakker uansett. Brystimplantater er ikke fint».

SELENA GOMEZ: Stjernen avbildet på vei ut restauranten La Esquina i New York. Foto: NTB scanpix
SELENA GOMEZ: Stjernen avbildet på vei ut restauranten La Esquina i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Andre mener imidlertid at det bare er antrekket hennes som får brystene til å fremstå større.

«Du forstår at kjolen er stram, og presser puppene hennes opp slik at de ser større ut?»

Selena Gomez har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Tordnet mot kroppshets

Uansett om sangstjernen har lagt seg under kniven eller ei, har 26-åringen ved flere anledninger uttrykket at hun er tilfreds i sin egen kropp.

I mars, etter at hun ble fotografert i bikini på en luksusyacht i Australia, skal hun ha fått negativ oppmerksomhet for hvordan hun så ut.

Medier som Huffington Post, People og InStyle meldte at 26-åringen ble utsatt for kroppshets, og i sosiale medier skal nett-trollene ha kritisert figuren til stjernen.

Hun virket imidlertid ikke til å ta til seg kritikken. Til en video som viste henne og vennene hennes som koste seg sammen på yachten skrev hun følgende:

- Skjønnhetsmyten: En besettelse av fysisk perfeksjon som fanger moderne kvinner i en evig sirkel av håpløshet, selvbevissthet og selvhat, mens hun prøver å oppnå samfunnets umulige definisjon av lytefri skjønnhet, skrev Selena, og la til:

- Jeg valgte å ta vare på meg selv fordi jeg ønsker det, ikke for å bevise noe for noen andre. Med vind i seilene.

Helseutfordringer

Gomez har også valgt å være åpen om helsetilstanden hun har slitt med de siste årene. Betennelsessykdommen lupus har påvirket kroppen hennes mye, og i fjor måtte hun gjennomgå en nyretransplantasjon.

I ettertid fortalte hun at hun måtte lære seg å akseptere mer enn ett operasjonsarr på kroppen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

Hun merket også andre fysiske endringer på kroppen sin, nærmere bestemt i mageregionen, der hun opererte.

- Jeg har en liten utheving som kommer til å være der for alltid. Og det innebærer at jeg må kle meg litt annerledes. Den var veldig, veldig stor i begynnelsen, har hun sagt i et intervju med «Today», ifølge People.

Videre understreket hun at hun etter en tid oppdaget at hun følte seg komfortabel med de fysiske sporene etter transplantasjonen.

- Når jeg ser på kroppen min nå, ser jeg bare liv. Det er en million ting jeg kan gjøre - jeg kan ta laser, bruke kremer, og alt sånt - men nå synes jeg det er helt greit, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg gråter hver dag på grunn av rumpa mi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer