FØR OG NÅ: Kate Hudson viste seg under Coachella-festivalen i LA søndag, og sammenlignet med gamle bilder (til venstre) av henne, ser det faktisk ut til at hun har fått større bryster.  Foto: All Over
FØR OG NÅ: Kate Hudson viste seg under Coachella-festivalen i LA søndag, og sammenlignet med gamle bilder (til venstre) av henne, ser det faktisk ut til at hun har fått større bryster. Foto: All OverVis mer

Har hun operert brystene?

Kilder hevder Kate Hudson har gjennomført «et lite» inngrep.

SEHER.NO: I forrige uke kunne Us Magazine avsløre at filmstjernen Kate Hudson (31) angivelig skal ha operert brystene sine.

31-åringen har tidligere uttalt at hun er fornøyd med å ha små pupper, men nå ser det altså ut til at dette ikke stemmer.

- Jeg har små pupper, tydeligvis. Men det er fint å kunne ha på seg en dyp utringning og at det samtidig ser elegant ut, har stjernen sagt.

Tror du Hudson har operert brystene? Stem til høyre!

Kilder nær stjernen, som tidligere har innrømmet å ha brukt Botox, hevder at hun lenge skal ha vært svært misfornøyd med puppene, noe som var årsaken til at hun valgte å legge seg under kniven i slutten av mars.

Kildene påstår imidlertid at skuespillerinnen kun ville øke størrelsen «litt», noe som også er årsaken til at mange er usikre på om hun faktisk har gjennomført et inngrep.

- Kate har alltid tullet med puppene sine, men brystet har alltid vært et av hennes største usikkerhetsmomenter, forteller en venn av stjernen.

Hudsons talspersoner har så langt ikke villet kommentere ryktene, men ifølge TMZ.com viser ferske bilder av superstjernen at brystene hennes faktisk har blitt litt større.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ga ham tre sjanser