BLIR DET BRUDD?: Cheryl Cole ser ut til å ha glemt sin utro mann som sitter igjen i England. På ferie i Thailand koser hun seg med gode venninner. Foto: Faksimile: The Sun
BLIR DET BRUDD?: Cheryl Cole ser ut til å ha glemt sin utro mann som sitter igjen i England. På ferie i Thailand koser hun seg med gode venninner. Foto: Faksimile: The SunVis mer

Har hun glemt sin utro mann?

På strandferie med venninnene smilte endelig Cheryl Cole igjen.

SEHER.NO: Skjønnheten Cheryl Cole (24) ble knust da det nylig kom frem at ektemannen og fotballstjernen Ashley Cole (27) hadde vært utro med 22 år gamle Amiee Walton.

Likevel valgte hun å stå ved mannens side.

- Da vi giftet oss lovet vi hverandre at vi skulle være sammen i gode og onde dager. Og det kan da ikke bli så mye verre enn dette, sa hun til News of the World.

Men da ryktene begynte å gå om at Ashley hadde vært utro flere ganger fikk popstjernen nok og trengte en pause for å finne ut av hva hun egentlig vil med forholdet.

24-åringen befinner seg nå i deilige Thailand sammen med "Girl's Aloud"- venninnene Nicola Roberts (22) og Kimberly Walsh (26), skriver The Sun.

Her skal hun ha tatt det endelige valget og bestemt seg for om hun vil dumpe Ashley eller ikke.

- Cheryl har hatt masse å tenke på, men nå har hun bestemt seg for hva hun vil gjøre og føler seg derfor mye mer positiv i forhold til fremtiden, sier en kilde ifølge avisen.

- Det er bare Nicola og og Kimberley som vet hva slags valg hun har tatt. Jeg tror nok de fleste kvinner håper hun dumper ham, men man vet jo aldri.

Den veldreide stjernen spradet rundt på stranden og lo og spøkte. Det så ut som om det viktige valget har fjernet en stor bør fra skuldrene hennes og gjort henne lettere til sinns, skriver avisen.   

Cheryl er ventet å retunere til London neste uke hvor hun skal dele ut en pris på britenes svar på Spellemannsprisen - da får kanskje resten av verden også vite Ashelys skjebne.

LES OGSÅ: Sexskandale før EM-exit