Har hun giftet seg allerede?

Kelly Brook hinter om bryllup i mystisk Instagram-post.

HEMMELIG GIFT?: På Instagram hinter Kelly Brook til at hun har giftet seg med kjæresten David McIntosh.  Foto: Stella Pictures
HEMMELIG GIFT?: På Instagram hinter Kelly Brook til at hun har giftet seg med kjæresten David McIntosh. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kelly Brooks' (34) romanse med fitness-modellen David McIntosh (27) har foregått i rekord-fart etter at de møtte hverandre på nyttårsaften.

I januar ble det kjent at den vakre briten hadde funnet kjærligheten på ny - og Kelly flyttet sammen med David etter bare tre uker. Kort tid senere ble det slutt, men paret ble gjenforent tre uker senere.

I slutten av mars gikk David, også kjent som shorts-mannen, ned på kne og nå skal paret allerede ha gitt hverandre sine ja - to måneder etter at de forlovet seg.

Delte bilde av ektemannen

Fredag delte hun et bilde av seg selv og David på Instagram, der hun omtaler ham som sin ektemann.

- Se så glad ektemannen min ser ut, skriver modellen under bildet som blant annet er merket med hashtaggen «bryllupsfeiring».

 Flere fans har kommentert oppdateringen og spurt om modellen nå er gift, men hun har foreløpig ikke bekreftet nyheten. 

Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller.

Hun har tidligere vært sammen med blant annet filmstjernene Jason Statham (46) og Billy Zane (47), og rugbystjernen Danni Cipriani (26). Før hun ble sammen med McIntosh var hun sammen med en annen rugbyproff, Thom Evans (28).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer