- Har hun gått for langt denne gangen?

Miley Cyrus med nytt nakenstunt i sin nye musikkvideo.

NAKEN: Miley Cyrus kaster klærne i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
NAKEN: Miley Cyrus kaster klærne i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen nederst i artikkelen! SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) sjokkerte i august TV-seerne med å danse svært intimt inntil artistkollegaen Robin Thicke under MTV Video Music Awards.Nå vekker den tidligere Disneystjernen igjen oppsikt med sin nye musikkvideo «Wrecking Ball».I flere scener poserer nemlig Miley splitter naken.Scenene gleder neppe kritikerne som har latt seg sjokkere av den tidligere barnestjernens ville partyliv de siste månedene.Miley har fått mye kritikk for å distansere seg fra fansen som har fulgt henne siden hun slo igjennom som barnestjernen Hannah Montana.«Har hun gått for langt denne gangen?» skriver den britiske avisen Daily Mail på sine nettsider.Videoen er regissert av fotografen Terry Richardson, som nylig har vakt oppsikt med å filme modellen Kate Uptons frekke dans.Miley ser imidlertid ikke ut til å bry seg om advarslene, og hevder hun kun tenker på musikken sin og hvordan hun skal få promotert den mest mulig. - Alt jeg gjør er jobb, så jeg spiser bare for å overleve og holde meg gående. Folk blir imponert fordi jeg klarer meg med tre kvarters søvn, men jeg er vant til det, sa hun nylig til avisen Sunday People.LES OGSÅ: - Jeg er helt ute å kjøre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer