SAMMEN IGJEN? Tirsdag ble skuepsillerinnen og mangemillionæren fotografert sammen med matchende, røde luer sammen i New York. Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN? Tirsdag ble skuepsillerinnen og mangemillionæren fotografert sammen med matchende, røde luer sammen i New York. Foto: Stella PicturesVis mer

Har hun funnet tilbake til eksen?

For kun noen måneder siden brøt Uma Thurman forlovelsen med samme mann...

SEHER.NO: I desember ble det kjent at "Kill Bill"-stjernen Uma Thurman (39) hadde brutt forlovelsen med den sveitsiske mangemillionæren Arpad Busson den 15. november.

- Forholdet var over for en god stund siden, nesten to måneder. Men de forblir venner, sa en kilde til People den gang.

Nå har paret imidlertid funnet tilbake til hverandre igjen, melder flere utenlandske kjendisnettsteder.

For et par uker siden trykket den britiske tabloidavisen Daily Mail et bilde av paret som kysset på en benk i New York, og tirsdag ble paret fotografert sammen med matchende, røde luer sammen i storbyen.

Thurman dukket i tillegg nylig opp med en stor ring på fingeren, noe som har startet ryktene om at paret er forlovet igjen.

- Smilet hennes og den store ringen på fingeren hennes kan vitne om at forlovelsen med Arpad Busson er på igjen, skriver Hello Magazine.

Paret begynte å date sommeren 2007. Busson har fra før to sønner med hans tidligere kjæreste, Elle MacPherson. Thurman har en sønn og en datter med eksmannen Ethan Hawke.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Har brutt forlovelsen